The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γουέστ Χαμ εναντίον Ντιναμό Ζάγκρεμπ: προγνωστικά για στοίχημα

ВестХэм-ДинамоЗагреб-09.12

Europa LeagueΦάση ομίλων – Όμιλος Η – 6 ημέρα αγωνιστικής από τις 6

Πέμπτη, 9 Δεκεμβρίου 2021, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ολυμπιακό Στάδιο Λονδίνου

Στο Europa League μένει ο τελευταίος γύρος. Και θα υπάρξουν ίντριγκες σε αυτό. Συμπεριλαμβανομένου του ομίλου Η, όπου η Γουέστ Χαμ και η Ντιναμό Ζάγκρεμπ θα παίξουν μεταξύ τους. Ποιος θα καταφέρει να κερδίσει;

Η Γουέστ Χαμ συνεχίζει να εκπλήσσει εδώ και χρόνια

Τα «σφυριά» με όλες τις μακροχρόνιες φιλοδοξίες τους παραλίγο να αποκλειστούν από την Premier League πέρσι. Όμως ο Μόγιες, ο οποίος αντικατέστησε τον αποτυχημένο Πελεγκρίνι, κατάφερε να αποτρέψει τον υποβιβασμό στο Τσάμπιονσιπ. Και αμέσως μετά, την περασμένη σεζόν, τα «σφυριά» πάλευαν σοβαρά για την 4η θέση στην Premier League. Αλλά, μετά την αποτυχία, ο σύλλογος όχι μόνο δεν έπεσε ψυχολογικά, προσπαθεί κιόλας να βελτιωθεί. Στον τελευταίο γύρο η Γουέστ Χαμ κέρδισε ακόμη και την Τσέλσι και συνεχίζει να βρίσκεται στην 4η θέση. Και παράλληλα καταφέρνει να έχει καλή απόδοση στο Γιουρόπα Λιγκ. Μόνο μία φορά, στο Βέλγιο στο τέλος με την Γκενκ, δεν κατάφεραν να κερδίσουν, οι υπόλοιποι 4 αγώνες έφεραν νίκες. Κι αυτό παρά το γεγονός ότι δεν υπάρχει βάση. Μεταξύ άλλων, ο Αντρέι Γιαρμολένκο αποκτά πρακτική άσκηση. Ήταν ο ήρωας της νίκης επί της Ραπίντ: σκόραρε μόνος του και κέρδισε πέναλτι.

Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ χρειάζεται ένα καλό αποτέλεσμα

Οι «μπλε» είναι ο πιο δυνατός σύλλογος στην Κροατία. Βέβαια δεν πάνε όλα καλά αυτή τη σεζόν. Και στη διεθνή σκηνή επίσης. Στο Champions League, έχοντας νικήσει τη Βάλιουτ, Ομόνοια και Λέγκια, οι Κροάτες κατάφεραν να χάσουν από την Σερίφη στον καθοριστικό προκριματικό γύρο. Στο Γιουρόπα Λιγκ η Ντιναμό δεν γνωρίζει ακόμα την τύχη της. Έχασαν από τους Βρετανούς, αλλά μετά μπόρεσαν να σκοράρουν 4 βαθμούς με την Γκενκ (σημείωσαν συντριπτική εκτός έδρας νίκη, αλλά ικανοποιήθηκαν στο 1-1 εντός έδρας) και αντάλλαξαν τις κερδισμένες μάχες με τη Ραπίντ. Μέχρι στιγμής ο σύλλογος από το Ζάγκρεμπ είναι 2ος στον όμιλο, αλλά προηγείται των Βέλγων με 2 βαθμούς. Λαμβάνοντας υπόψη τις προσωπικές συναντήσεις, οι παίκτες του Damir Krznar θα ικανοποιηθούν στο Λονδίνο και με ισοπαλία, ακόμα κι αν ο διώκτης κερδίσει τους Αυστριακούς, τότε μόνο θα έχει ίδιους βαθμούς. Αλλά στην πρωτεύουσα της Μεγάλης Βρετανίας είναι δύσκολο για όλους να παίξουν με τα παιδιά του Μόγιες…

Προηγούμενοι αγώνες

Η Γουέστ Χαμ δεν έχει ξαναπαίξει σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Έτσι ο αγώνας της στο Ζάγκρεμπ τον Σεπτέμβριο ήταν ο πρώτος που έπαιξε απέναντι στην τοπική Ντιναμό.

Πρόβλεψη

Οι φορείς στοιχημάτων θεωρούν φυσικά τους Βρετανούς φαβορί του αγώνα. Αλλά αυτοί ήδη δεν χρειάζονται τίποτα, άλλωστε θα βγουν οι αναπληρωματικοί, ευκαιρία για την Ντιναμό. Ποντάρουμε στο ουδέτερο «το σύνολο είναι πάνω από 2,5» (απόδοση 1,909).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *