The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γουέστ Χαμ εναντίον Μάντσεστερ Σίτι: πρόβλεψη για τον αγώνα

LONDON, ENGLAND - MAY 15: Rodrigo of Manchester City heads the ball towards goal during the Premier League match between West Ham United and Manchester City at London Stadium on May 15, 2022 in London, England. (Photo by Mike Hewitt/Getty Images)

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Κυριακή, 7 Αυγούστου 2022, 6:30 μ.μ.

Ολυμπιακό Στάδιο Λονδίνου

Η αγγλική Premier League ολοκληρώνει τις καλοκαιρινές διακοπές από τις πρώτες μεταξύ των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων. Οι διοργανωτές αποφάσισαν ότι το πρόγραμμα του αρχικού γύρου θα κλείσει με μονομαχία με τη συμμετοχή της εθνικής πρωταθλήτριας, Μάντσεστερ Σίτι, η οποία θα επισκεφθεί τη Γουέστ Χαμ. Τι θα σκεφτεί ο Ντέιβιντ Μόγιες για να δυσκολέψει τον Πεπ Γκουαρδιόλα; Οι αναλυτές της ιστοσελίδας έκαναν τη δική τους εκδοχή για την πρόβλεψη και την ανακοίνωση για τον αγώνα στις 7 Αυγούστου 2022.

Η Γουέστ Χαμ υπό τον σημερινό προπονητή είναι πολύ καλή

Οι Hammers δεν είναι χωρίς φιλοδοξίες. Αλλά είναι απίθανο ακόμη και οι ιδιοκτήτες, ο Gold και ο Sullivan, να περίμεναν ότι κάτι θα παέι καλύτερα υπό τον Moyes, δεν θυμούνται όλοι, αλλά ο David ήρθε ως «πυροσβέστης» που διόρθωσε τα λάθη των προκατόχων του. Ο Σκωτσέζος στην πρώτη του πλήρη σεζόν ενεπλάκη απροσδόκητα με τους παίκτες του στον αγώνα για την 4η θέση. Οι Λονδρέζοι δεν έφτασαν στο Champions League, αλλά ήταν πολύ κοντά σε αυτό. Η επόμενη κλήρωση πήγε λίγο χειρότερα, αλλά εκεί, παράλληλα, οι Hammers έπαιξαν σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις, και με αξιοπρέπεια. Κατάφεραν να πάρουν την 7η θέση και, ως εκ τούτου, έφτασαν ξανά στο Conference League. Επιπλέον, το καλοκαίρι, διέγραψαν το έρμα σε μορφή των Fredericks, Noble και Yarmolenko, αγόρασαν πολλά υποσχόμενους Skamakka, Agerd και Downes.

Η Μάντσεστερ Σίτι θα έρθει στο Λονδίνο με κίνητρο

Με ήττα ξεκίνησαν τη νέα τους σεζόν οι «πολίτες». Βέβαια, είναι απίθανο κάποιος να στεναχωρηθεί σοβαρά γιατί δεν κέρδισαν το Σούπερ Καπ της χώρας. Όμως, από την άλλη, ο Πεπ Γκουαρδιόλα έχασε ξανά τη μονομαχία πρόσωπο με πρόσωπο απέναντι στον Γιούργκεν Κλοπ. Υπάρχει επίσης μια προσωπική αποτυχία: αν οι Reds είχαν έναν ακριβό νεοφερμένο, τον Darwin Nunez, που μπήκε ως αλλαγή και έφερε το αποτέλεσμα (κερδίζοντας πέναλτι και σημειώνοντας το τελευταίο γκολ), αντιθέτως το Blue Moon δεν κατάφερε να εξασφαλίσει το όφελος του Haaland. Ως αποτέλεσμα, ο Έρλινγκ δεν σκόραρε καν σε άδειο τέρμα, χτύπησε σε δοκάρι μετά την απόκρουση του Άντριαν. Από την άλλη, ο Καταλανός στήριξε τον Νορβηγό. Επιπλέον, ένας άλλος πρωτάρης επιθετικός, ο Julián Alvarez, σημείωσε το μοναδικό γκολ από την πλευρά της Σίτι.

Προηγούμενοι αγώνες

Η Γουέστ Χαμ κέρδισε τελευταία φορά το 2015 (σε κανονική ώρα). Όμως, στα τελευταία 5 ματς, οι Hammers κατάφεραν να κερδίσουν στα ματς με αντίπαλο τη Μάντσεστερ Σίτι τρεις φορές.

Πρόβλεψη

Δύσκολη αντίπαλος η Γουέστ Χαμ, αλλά δύσκολα πιστεύει κανείς ότι οι «πολίτες» θα επιτρέψουν το 2ο σερί λάθος. Συνιστούμε να στοιχηματίσετε ότι σε αυτή τη συνάντηση η Μάντσεστερ Σίτι θα κερδίσει στο 1ο ημίχρονο και τον αγώνα (απόδοση 1,833).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *