The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γουέστ Χαμ εναντίον Μάντσεστερ Σίτι: προγνωστικά για στοίχημα

LONDON, ENGLAND - OCTOBER 27: Oleksandr Zinchenko of Manchester City battles for possession with Andriy Yarmolenko of West Ham United during the Carabao Cup Round of 16 match between West Ham United and Manchester City at London Stadium on October 27, 2021 in London, England. (Photo by Justin Setterfield/Getty Images)

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Κυριακή, 15 Μαΐου 2022, 4:00 μ.μ.

Ολυμπιακό Στάδιο Λονδίνου

Τα περισσότερα παιχνίδια της Πρέμιερ Λιγκ της 37ης αγωνιστικής είναι προγραμματισμένα για τις 15 Μαΐου, προσφέρουμε την πρόβλεψή μας για τον αγώνα Γουέστ Χαμ – Μάντσεστερ Σίτι. Έχουν τα «σφυριά» ευκαιρία να σταματήσουν τους «πολίτες»;

Η Γουέστ Χαμ έχει κίνητρο

Δύο γύρους πριν από το τέλος του πρωταθλήματος, τα «σφυριά» είναι έβδομοι στο βαθμολογικό πίνακα, τρεις βαθμούς πίσω από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά ο ανταγωνιστής έχασε ένα παιχνίδι περισσότερο. Με ισάριθμους βαθμούς οι Λονδρέζοι θα βρεθούν σίγουρα ψηλότερα από τους Κόκκινους Διαβόλους, καθώς έχουν καλύτερη διαφορά τερμάτων. Η επιτυχία της επερχόμενης μάχης μπορεί να ανεβάσει την ομάδα στη ζώνη του Europa League, οπότε το κίνητρο είναι καλό. Ο σύλλογος είχε πτώση αποτελεσμάτων, καθώς τα «σφυριά» αποκλείστηκαν από το Europa League, όπου έφτασαν στα ημιτελικά, χάνοντας εκεί από την Άιντραχτ. Στον τελευταίο γύρο, οι παίκτες του Ντέιβιντ Μόγιες κέρδισαν με σιγουριά την αδύναμη Νόριτς εκτός έδρας – 4:0. Τέσσερις παίκτες θα χάσουν τη συνάντηση λόγω τραυματισμών.

Οι «πολίτες» μπορούν να κερδίσουν τίτλο

Η Μάνσιτι είναι κοντά στην κατάκτηση του τίτλου πρωταθλήματος καθώς απέχει τρεις βαθμούς από τη δεύτερη Λίβερπουλ. Οι «πολίτες» μπορούν να γίνουν πρωταθλητές ήδη σε αυτόν τον γύρο, για αυτό πρέπει να κερδίσουν και επίσης να περιμένουν το λάθος του αντιπάλου. Φυσικά, είναι δύσκολο για την ομάδα και τους οπαδούς να ξεχάσουν τον απογοητευτικό αποκλεισμό από τη Ρεάλ Μαδρίτης από το Champions League, αλλά η κατάκτηση του πρωταθλήματος είναι επίσης ένα καλό αποτέλεσμα, δεδομένου του επιπέδου ανταγωνισμού. Στον τελευταίο γύρο, οι παίκτες του Γκουαρδιόλα νίκησαν με αυτοπεποίθηση την ισχυρή εκτός έδρας Γούλβερχαμπτον – 5:1, τέσσερα γκολ είναι στο λογαριασμό του Ντε Μπρόινε. Ο σύλλογος έχει πέντε απώλειες προσωπικού πριν από αυτή τη μάχη.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι αντίπαλοι έχουν συναντηθεί δύο φορές αυτή τη σεζόν, πρώτα στο Λιγκ Καπ, όπου η Γουέστ Χαμ κατάφερε να κερδίσει στα πέναλτι μετά από ισοπαλία χωρίς τέρματα στον κανονικό χρόνο παιχνιδιού. Στον πρώτο γύρο οι «πολίτες» κέρδισαν επάξια εντός έδρας με σκορ 2:1.

Πρόβλεψη

Αν και οι φιλοξενούμενοι θεωρούνται το προφανές φαβορί, δύο ομάδες με κίνητρο θα παίξουν μεταξύ τους. Τα «σφυριά» πρέπει επίσης να παίξουν για να κερδίσουν, για να λύσουν τα προβλήματα τους στο τουρνουά. Το παιχνίδι σίγουρα θα παιχτεί με την Μανσιτι να επικρατεί, αλλά η Γουεστ Χαμ μπορεί να παίξει καλά με το νούμερο δύο. Θεωρούμε σκόπιμο να ποντάρουμε στο over 2,5 γκολ εδώ με απόδοση 1,57.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *