The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γουέστ Χαμ εναντίον Μάντσεστερ Σίτι: προγνωστικά για στοίχημα

ВестХэм-МанчестерСити-27.10

Λιγκ Καπ Αγγλίας – Γύρος των 16

Τετάρτη, 27 Οκτωβρίου 2021, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ολυμπιακό Στάδιο Λονδίνου

Ακόμα και στους 16 του Λιγκ Καπ Αγγλίας μπορείς να πέσεις πάνω σε παιχνίδια με ενδιαφέρουσες αφίσες, ένα από τα οποία είναι Γουέστ Χαμ – Μάντσεστερ Σίτι, το προγνωστικό για τον αγώνα του οποίου δημοσίευσαν οι ειδικοί μας.

Τα «σφυριά» είναι επικίνδυνα αυτή τη σεζόν

Η Γουέστ Χαμ ευχαριστεί τους φιλάθλους της αυτή τη σεζόν, με την ομάδα να κατατάσσεται τέταρτη στην Πρέμιερ Λιγκ μετά από εννέα γύρους. Στον τελευταίο γύρο τα «σφυριά» κατάφεραν να νικήσουν την Τότεναμ στο ντέρμπι με σκορ 1:0. Όλα καλά πάνε για τους παίκτες του Ντέιβιντ Μόγιες και στο Γιουρόπα Λιγκ, όπου η ομάδα κέρδισε και τα τρία ματς, έχοντας προβάδισμα 6 βαθμούς. Στο προηγούμενο στάδιο του Λιγκ Καπ, τα «σφυριά» κατάφεραν να νικήσουν την ίδια τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ :0. Την επερχόμενη μάχη θα χάσουν οι Τσέχοι Κραλ και Τσουφάλ.

Το Λιγκ Καπ είναι σημαντικό για τους «πολίτες»

Η Μάνσιτι κερδίζει τακτικά το Λιγκ Καπ, επομένως αυτό το τρόπαιο έχει σημασία για την ομάδα. Το βασικό καθήκον για τη σεζόν είναι η κατάκτηση του Champions League, αν και κανείς δεν το λέει ευθέως. Τα πράγματα πάνε καλά στην Πρέμιερ Λιγκ, ο σύλλογος βρίσκεται στην τρίτη θέση, δύο βαθμούς πίσω από τον ηγέτη. Οι παίκτες του Γκουαρδιόλα κέρδισαν τον τελευταίο τους αγώνα στο πρωτάθλημα εκτός έδρας στην Μπράιτον με σκορ 4:1. Ο προπονητής δε θα μπορεί να υπολογίζει σε τρεις παίκτες, τον Μέντι, τον Τόρες και τον Ντελάπ, δεν υπάρχουν βασικοί ανάμεσά τους.

Προσωπικές συναντήσεις

Πρέπει να ψάξετε βαθιά στα στατιστικά για να βρείτε πότε η Γουέστ Χαμ κέρδισε την τελευταία φορά απέναντι στους «πολίτες», και αυτό ήταν το 2015. Στο τελευταίο πρωτάθλημα η Σίτι κέρδισε εντός έδρας 2:1 και έπαιξε 1:1 εκτός έδρας.

Πρόβλεψη

Καθώς και οι δύο σύλλογοι εκπροσωπούν την ελίτ του αγγλικού ποδοσφαίρου και βρίσκονται σε καλή κατάσταση, περιμένουμε έναν ενδιαφέρον αγώνα. Ίσως το τουρνουά να μην είναι το πιο διάσημο, αλλά κανείς δεν θέλει να αφήσει τη νίκη να φύγει απ’ τα χέρια του. Οι φιλοξενούμενοι θεωρούνται φαβορί, ο Γκουαρδιόλα έχει περισσότερα περιθώρια ελιγμών, καθώς υπάρχει μεγάλη γκάμα παικτών. Περιμένουμε ένα δύσκολο ματς με λιγότερα από 3 γκολ συνολικά (απόδοση 1,79). Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: το σύνολο είναι κάτω από 3 με απόδοση 1,79.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *