The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γουέστ Χαμ εναντίον Λέστερ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Лестер-МанчестерСити-29.10

Πρωτάθλημα Αγγλίας
Σάββατο, 12 Νοεμβρίου 2022, 5:00 μ.μ.
Ολυμπιακό Στάδιο Λονδίνου

Ειδικά ενεργά στην Αγγλία θα παίξουν το Σάββατο. Συχνά στο Foggy Albion μετατοπίζουν πολλούς αγώνες της περιοδείας σε αυτήν την ημέρα της εβδομάδας, αλλά τώρα αυτή η έμφαση είναι ιδιαίτερα αισθητή. Αυτή τη φορά, 8 στους 10 αγώνες είναι προγραμματισμένοι για το πρώτο Σαββατοκύριακο. Στο γήπεδο θα αναμετρηθούν μεταξύ άλλων η Γουέστ Χαμ και η Λέστερ. Οι σύλλογοι έχουν πολλά κοινά: απέτυχαν στην αρχή της σεζόν, αλλά προσπαθούν να διορθώσουν τα πάντα. Ποιος θα κάνει το επόμενο βήμα με επιτυχία; Οι ειδικοί του ιστότοπου ετοίμασαν την πρόβλεψη για αυτόν τον αγώνα στις 12 Νοεμβρίου 2022.
Η Γουέστ Χαμ μέχρι στιγμής έχει πετύχει μόνο στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο
Τα «σφυριά» εμφανίζονται ξανά στο διεθνές τουρνουά. Μόνο που αυτή τη φορά, στην κλήρωση του 2021/2022, είχαν μόνο αρκετή δύναμη για να προκριθούν στο Conference League. Εκεί οι Βρετανοί έχουν 100% αποτελέσματα, τα οποία συνεχίζονται από το καλοκαίρι, από προκρίσεις. Παράλληλα, τα αποτελέσματα στην Πρέμιερ Λιγκ παρά την ισχυρή καλοκαιρινή ενίσχυση στο μεταγραφικό παζάρι ήταν αρχικά φτωχά, έχουν ξεκινήσει με 3 σερί ήττες. Στη συνέχεια λίγο-πολύ κέρδιζαν βαθμούς, συμπεριλαμβανομένου του Οκτωβρίου, όταν κέρδισε δύο φορές στη σειρά. Ωστόσο, οι παίκτες του Moyes έχουν κολλήσει στο κάτω τρίτο του βαθμολογικού πίνακα, κάτι που είναι ασυνήθιστο για αυτούς. Άλλη μια αποτυχία συνέβη με την Κρίσταλ Πάλας εντός έδρας: έχοντας ανοίξει το σκορ, έχασαν με 1-2 από γκολ του Ολίσα στο 94ο λεπτό. Και υπήρχαν αρκετά προβλήματα με τη Μπλάκμπερν στο κύπελλο.
Η Λέστερ κατάφερε να ανέβει σοβαρά από την τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα
Οι «αλεπούδες» δείχνουν για άλλη μια φορά ότι δεν υπάρχουν απελπιστικές καταστάσεις. Δεν απέτυχαν μόνο στο πρώτο τμήμα της σεζόν. Θα μπορούσε να είναι χειρότερο εάν στον 1ο γύρο η Μπρέντφορντ όχι μόνο κάληψε το 0-2, αλλά κέρδιζε τον αγώνα συνολικά. Μετά από εκείνη την ισοπαλία, η ομάδα που, υπό τον Μπρένταν Ρότζερς, πήρε το κύπελλο και πάλεψε για την 4η θέση στην Πρέμιερ Λιγκ, έχασε εντελώς σε 6 σερί γύρους. Αλλά η παύση που σχετίζεται με τα παιχνίδια των εθνικών ομάδων βοήθησε. Ως αποτέλεσμα, ο Οκτώβριος ξεκίνησε με συντριπτικό 4:0 με τη Νότιγχαμ Φόρεστ. Στη συνέχεια, όμως, σημειώθηκε ήττα από την Μπόρνμουθ, αλλά οι τελευταίοι 5 αγώνες έφεραν 3 νίκες και 10 βαθμούς. Σε αυτό το κομμάτι, μόνο η Μάντσεστερ Σίτι μπόρεσε να νικήσει τη Λέστερ και μόνο με ένα μόνο γκολ του Ντε Μπρόινε.
Προηγούμενοι αγώνες
Η Γουέστ Χαμ έχει μάθει να παίζει καλά απέναντι στη Λέστερ υπό τον Μόγιες. Στους 4 τελευταίους αγώνες πρόσωπο με πρόσωπο σημείωσε 10 στους 12 πιθανούς βαθμούς.
Πρόβλεψη
Οι σύλλογοι παίζουν ρεαλιστικά και απλά εκτός φόρμας. Δεν περιμένουμε λοιπόν θέαμα και ποντάρουμε στο «σύνολο είναι κάτω από 2,5» με απόδοση 1,93.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *