The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γουέστ Χαμ εναντίον Γούλβς: Πρόβλεψη για τον αγώνα

ВестХэм-Вулверхэмптон-20.06b

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Σάββατο, 20 Ιουνίου 2020, 11:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

London Stadium

Στην Αγγλία το Σάββατο υπόσχεται μεγάλο αριθμό ποδοσφαιρικών εκδηλώσεων. Ίσως δεν θα υπάρξουν αγώνες επιπέδου Τότεναμ ­ Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά υπάρχουν ακόμα αρκετές ενδιαφέρουσες συναντήσεις. Ας ξεχωρίσουμε τη σύγκρουση μεταξύ Γουέστ Χαμ και Γουλβερχάμπτον. Και οι δύο, αν και για διάφορους λόγους, χρειάζονται βαθμούς. Ποιος θα τους κατακτήσει; Ο ιστότοπος μας έχει κάνει μια πρόβλεψη για τον αγώνα στις 20 Ιουνίου 2020.

Η Γουέστ Χαμ κινδυνεύει να πέσει στο Τσάμπιονσιπ

Τα «σφυριά» θέλουν να ακολουθήσουν το μονοπάτι της Τότεναμ. Αλλά μέχρι στιγμής δεν πλησιάζουν τα αποτελέσματα του γείτονά τους. Ακόμα δεν μπορούν να βρουν το «Pochettino τους», που θα μετέτρεπε τον φιλόδοξο μεσαίο σύλλογο σε έναν από τους γεμάτους γίγαντες. Έτσι με τον Μανουέλ Πελεγκρίνι απέτυχε να βγάλει καλό ποδόσφαιρο. Αντιθέτως, η ομάδα του Λονδίνου έπεσε στη ζώνη κινδύνου. Και δεν μπορούσε πραγματικά να φύγει από εκεί, επιστρέφοντας τον Ντέιβιντ Μόιζ στη θέση προπονητή. Ήταν η Γουέστ Χαμ που επωφελήθηκε από την καραντίνα: χάθηκαν 7 από τους 10 τελευταίους αγώνες (συμπεριλαμβανομένου του κυπέλλου). Ως αποτέλεσμα, μόνο λόγω πρόσθετων δεικτών «σφυριά» δεν βρέθηκαν στη ζώνη υποβιβασμού.

Η Γουλβερχάμπτον δεν επιβραδύνεται

Οι «λύκοι» έκαναν θόρυβο ακόμα και την περασμένη σεζόν. Η ομάδα, μόλις επέστρεψε από μια μακρά παραμονή στο Τσάμπιονσιπ, πήδηξε σε ευρωπαϊκά κύπελλα εν κινήσει. Κατά κανόνα, μετά από αυτό, ακολουθεί η αρχική ύφεση, μερικές φορές πολύ έντονη. Αλλά οι παίκτες του Νούνο Εσπίριτο Σάντο συνεχίζουν να κρατιούνται πεισματικά στο πάνω τρίτο της κατάταξης. Επιπλέον, η Γουλβερχάμπτον έχει τώρα πολύ πραγματική πιθανότητα να διεκδικήσει την πρόκριση στο Champions League, ειδικά εάν η 5η θέση θα περνάει. Τώρα υπάρχουν μόνο 2 πόντοι μεταξύ τους και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ μέχρι τη τέταρτη Τσέλσι θέλει πέντε. Η εμπειρία αγώνων στο Europa League θα βοηθήσει επίσης (όπου οι Άγγλοι συνέχισαν με επιτυχία τον αγώνα μέχρι την καραντίνα, στο τέλος έπαιξαν 1-1 εκτός έδρας με τον Ολυμπιακό). Ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο έχει αρκετά καλό καστ εκτελεστών για να παίζει 2 αγώνες την εβδομάδα. Παρόλο που θα πρέπει να περιμένετε και να δείτε ποιος είναι ο τόνος των «λύκων» μετά από μακρύ διάλειμμα.

Προηγούμενοι αγώνες

Η Γουέστ Χαμ είχε πιο αισιόδοξες στατιστικές. Αλλά αν πάρουμε μόνο την «νεότερη» ιστορία, μετά τη επιστροφή της Γούλβερχαμπτον στην Πρέμιερ Λιγκ, οι «λύκοι» κυριαρχούν άνευ όρων: 3 νίκες με συνολικό σκορ 6-0.

Πρόβλεψη

Η Γουέστ Χαμ πρέπει οπωσδήποτε να ανεβάσει ρυθμούς, ήδη στο τέλος αυτής της περιοδείας μπορεί να πέσει στη ζώνη υποβιβασμού. Μια τέτοια δραστηριότητα υπόσχεται αρκετά ανοιχτή και, επομένως, θεαματική μονομαχία. Απόδοση 2,10 στο «σύνολο είναι πάνω από 2,5 γκολ» φαίνεται ελκυστική. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον επερχόμενο αγώνα είναι: το σύνολο είναι πάνω από 2,5 με απόδοση 2,10.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *