The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γουέστ Χαμ εναντίον Γουότφορντ: Πρόβλεψη για τον αγώνα

ВестХэм-Уотфорд-17.07b

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Παρασκευή, 17 Ιουλίου 2020, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ολυμπιακό στάδιο του Λονδίνου

Η Παρασκευή δεν θα είναι πλούσια σε ποδοσφαιρικές εκδηλώσεις από τα κορυφαία πρωταθλήματα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο αγώνας Γουέστ Χαμ – Γουότφορντ πρέπει να έχει ενδιαφέρον, καθώς απλά δεν υπάρχει εναλλακτική. Έχουμε προετοιμάσει την πρόβλεψή μας για τη μάχη των ανταγωνιστών για επιβίωση.

Τα σφυριά πρέπει να σωθούν

Προφανώς τα αφεντικό της Γουέστ Χαμ δεν περίμεναν αγώνα για επιβίωση αυτή τη σεζόν. Είναι μία από τις περιπτώσεις όπου είναι δύσκολο να εξηγήσουμε τι συμβαίνει. Οι παίκτες είναι υψηλής ποιότητας, ο προπονητής είναι έμπειρος, καθώς και ο τελευταίος τεχνικός ήταν έτσι, επενδύονται χρήματα, αλλά δεν υπάρχει αποτέλεσμα. Τα «σφυριά» βρίσκονται στην 16η θέση στην κατάταξη, μπροστά από τον επερχόμενο αντίπαλο με επιπλέον δείκτες. Στον τελευταίο γύρο οι Λονδρέζοι αποκλείσανε τη Νόριτς από την Πρέμιερ Λιγκ, νικώντας με σκορ 4:0. Η διαφορά από τη ζώνη υποβιβασμού είναι 3 βαθμοί· σε περίπτωση νίκης, σίγουρα θα αυξηθεί.

«Σφίγγες» κερδίζουν ορμή

Η Γουότφορντ έχει ήδη κάνει πολλά για τη σωτηρία αυτή τη σεζόν. Οι «σφίγγες» από έναν απελπιστικό αουτσάιντερ μετατράπηκαν σε μια ομάδα με καλές πιθανότητες σωτηρίας. Όπως έχουμε ήδη αναφέρει παραπάνω, ο σύλλογος έχει τον ίδιο αριθμό βαθμών με την Γουέστ Χαμ. Η Γουότφορντ έχει νικηφόρο σερί των δύο αγώνων με το ίδιο σκορ 2:1. Τα θύματα των «σφιγγών» ήταν Νόριτς και Νιουκάσλ. Ο ήρωας του τελευταίου αγώνα ενάντια στις «καρακάξες» ήταν ο Τρόι Ντίνι, σκόραρε διπλό, σημειώνοντας και τα δύο γκολ από το σημείο του πέναλτι. Το παιχνίδι δείχνει ότι η ομάδα είναι πολύ φορτισμένη στο αποτέλεσμα

Προσωπικές συναντήσεις

Στον πρώτο γύρο η Γουέστ Χαμ νίκησε με μεγάλη σιγουριά τον αντίπαλο με σκορ 3:1. Ο ήρωας της συνάντησης ήταν ο Sebastian Haller, ο οποίος σημείωσε διπλό.

Πρόβλεψη

Μας περιμένει μια υπέροχη μάχη, επειδή ο νικητής της συνάντησης 90% εγγυάται τη διατήρηση θέσης για την επόμενη σεζόν. Και οι δύο ομάδες έχουν ένα δύσκολο τέλος, ειδικά η Γουότφορντ. Η νίκη στον αγώνα ενάντια σε άμεσο ανταγωνιστή θα είναι ιδιαίτερα πολύτιμη. Περιμένουμε πραγματική σφαγή εδώ και ποντάρουμε στο over 2,5. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον επερχόμενο αγώνα είναι: το σύνολο είναι πάνω από 2,5 με απόδοση 2,19.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *