The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γουέστ Χαμ εναντίον Γουλβς: πρόβλεψη για τον αγώνα

ВестХэм-Виборг-18.08

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Σάββατο, 1 Οκτωβρίου 2022, 7:30 μ.μ.

Ολυμπιακό Στάδιο Λονδίνου

Στην Αγγλία, δεν θα παίξουν στην Πρέμιερ Λιγκ την Παρασκευή, μόνο η Τσάμπιονσιπ ξεκινά εδώ. Το Σάββατο όμως θα είναι γεμάτο ποδοσφαιρικές εκδηλώσεις. Ξεχωριστά, το βράδυ, οι διοργανωτές έφεραν το ζευγάρι Γουέστ Χαμ – Γουλβς. «Σφυριά» εναντίον «λύκων» – ποιος θα κερδίσει; Ο ιστότοπος δημοσίευσε την πρόβλεψη για σημαντικό ποδοσφαιρικό αγώνα την 1η Οκτωβρίου 2022.

Η Γουέστ Χαμ απέτυχε στην έναρξη της σεζόν

Τα «σφυριά» υπό τον David Moyes έχουν αρχίσει να υποστηρίζουν τις συνεχιζόμενες φιλοδοξίες τους με πραγματικά αποτελέσματα. Βέβαια στην Πρέμιερ Λιγκ 2021/2022 αποχωρίστηκαν γρήγορα τις σοβαρές πιθανότητες να ανταγωνιστούν για την 4η θέση και, ως εκ τούτου, το Champions League. Αλλά έφτασαν στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό για 2η συνεχόμενη φορά και η μεταγραφική εκστρατεία ήταν φιλόδοξη και όχι φθηνή. Αλλά μέχρι στιγμής τα πάνε καλά μόνο στο Conference League. Στην Πρέμιερ Λιγκ μέχρι στιγμής σημειώθηκε μόνο 1 νίκη επί της Άστον Βίλα, αλλά ήδη 5 ήττες. Συμπεριλαμβανομένων και στους δύο τελευταίους γύρους, με Τσέλσι και Έβερτον, ομάδες που σε καμία περίπτωση δεν βρίσκονται στο απόγειό τους. Ίσως μια παύση θα τους βοηθήσει να βρουν το ποδόσφαιρό σου;

Η Γουλβς παραμένει πιστή στον εαυτό της

Οι «λύκοι» κινούν την περιέργεια με τον τρέχοντα προσανατολισμό επιλογή τους. Η διοίκηση του συλλόγου συνεργάζεται ενεργά με τον Ζόρζε Μέντες και δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι, υπό την επιρροή αυτού του σούπερ ατζέντη, η εστίαση είναι στην Πορτογαλία ως αγορά ενίσχυσης. Από εκεί πήραν τον 2ο στη σειρά μάνατζερ, τον Μπρούνο Λάγκε, καθώς αγοράζουν τους αντίστοιχους παίκτες. Έτσι, φέτος το καλοκαίρι, αγοράστηκε ο Νέβες στη Γουλβς για χρήματα ρεκόρ, 45 + 5 εκατομμύρια. Και όταν ένας άλλος πρωτάρης, ο Καλάιτζιτς, τραυματίστηκε σοβαρά, κλήθηκε ως ελεύθερος ο Ντιέγκο Κόστα, για τον οποίο είναι επιθυμητό να δώσει αμέσως το αποτέλεσμα, γιατί αυτή η ομάδα δεν ξεκίνησε πολύ καλά τη σεζόν. Αυτή, όπως και η Γουέστ Χαμ, έχει μόνο 1 νίκη επί της Σαουθάμπτον και ισοπαλίες και ήττες, από 3. Ωστόσο, οι Γουλβς έχασαν από Λιντς, Τότεναμ και Μάντσεστερ Σίτι, σε καμία περίπτωση αδύναμες ομάδες, αλλά με Φούλαμ, Νιούκασλ Γιουνάιτεντ και Μπόρνμουθ σημείωσαν ισοπαλίες. Έτσι τα ενδιάμεσα αποτελέσματα της ομάδας δεν μπορούν να ονομαστούν εντελώς καταστροφικά.

Προηγούμενοι αγώνες

Η Γουέστ Χαμ έχει κερδίσει 3 από τους 4 τελευταίους αγώνες της εναντίον της Γουλβς. Και μόνο το περασμένο φθινόπωρο στην έδρα τους, οι «λύκοι» μπόρεσαν να κερδίσουν λόγο μοναδικού γκολ του Ραούλ Χιμένεθ.

Πρόβλεψη

Σύμφωνα με τους ειδικούς, τα «σφυριά» μπορούν επιτέλους να ευχαριστήσουν τους οπαδούς με μια νίκη σε αυτό το παιχνίδι. Όμως και οι δύο ομάδες δεν είναι στην καλύτερη φόρμα, αλλά στοχεύουν στο αποτέλεσμα, οπότε θα επικεντρωθούμε στο «under 2,5» (με απόδοση 1,8).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *