The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γουέστ Χαμ εναντίον Βίμποργκ: πρόβλεψη για τον αγώνα

ВестХэм-Виборг-18.08

ΟΥΕΦΑ Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ – Πλέι-οφ – Φάση 1 από 2

Πέμπτη, 18 Αυγούστου 2022, 9:45 μ.μ.

Ολυμπιακό Στάδιο Λονδίνου

Αυτή την εβδομάδα παίζονται οι πρώτοι αγώνες στον καθοριστικό, τελικό γύρο στην ευρωπαϊκή διοργάνωση. Θα ενταχθούν και οι εκπρόσωποι των κορυφαίων πρωταθλημάτων. Στο Λονδίνο στο πλαίσιο της ΟΥΕΦΑ Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ, η Γουέστ Χαμ θα φιλοξενήσει τη Βίμποργκ. Θα δείξουν τα δόντια τους οι Δανοί στη βρετανική πρωτεύουσα; Η συντακτική επιτροπή του ιστότοπου μοιράζεται μια λεπτομερή πρόβλεψη για τον αγώνα στις 18 Αυγούστου 2022.

Η Γουέστ Χαμ θα παίξει για δεύτερη συνεχόμενη φορά σε διεθνές επίπεδο

Τα «σφυριά» και πριν καμιά φορά έφταναν στον ευρωπαϊκό ανταγωνισμό. Αλλά σαν να μην ενδιαφερόταν ιδιαίτερα. Είναι πολύ ενδιαφέρον ότι υπό τον David Moyes η στάση άλλαξε. Όχι πάντα ο Σκωτσέζος έβγαζε τη βάση. Αλλά την ίδια στιγμή, οι παίκτες του, ξεκινώντας από τα προκριματικά το καλοκαίρι, κέρδισαν τον όμιλο, απέκλεισαν την έμπειρη Σεβίλλη και τη Λυών στα πλέι οφ και μόνο στον τελικό έχασαν από τον μελλοντικό νικητή του Europa League, την Άιντραχτ. Πιθανότατα, ακόμη και τώρα τα «σφυριά» θα δοκιμάζουν το ρόστερ σε αυτό το τουρνουά, ευτυχώς είναι αρκετά μεγάλο.

Η Βίμποργκ κάνει κούνια με τις παραστάσεις της

Οι «πράσινοι» δεν έχουν περάσει πολλά χρόνια στην ελίτ της Δανίας. Μόνο πρόσφατα μπόρεσαν να επιστρέψουν στη Σούπερ Λιγκ. Αλλά την ίδια στιγμή, έχουν ήδη ένα κύπελλο και ένα Σούπερ Καπ στο ενεργητικό τους (και τα δύο κερδήθηκαν το 2000). Το τελευταίο πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε αρχικά στον πάτο της διοργάνωσης. Αλλά την ίδια στιγμή νίκησαν στον γύρο μεταξύ των αουτσάιντερ. Και μετά κέρδισαν την Άαλμποργκ στο παιχνίδι για την πρόκριση στο Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ. Στον αγωνιστικό χώρο ο αγώνας έληξε ισόπαλος και στη διαδικασία των πέναλτι καλύτερος αποδείχθηκε ο αουτσάιντερ. Ήταν μια καλή αρχή στο νέο πρωτάθλημα. Και, το πιο σημαντικό, οι παίκτες του Jacob Friis μπόρεσαν να δείξουν τον εαυτό τους καλά στα προκριματικά. Πρώτον, και τα δύο ματς με τη Σούντουβα έληξαν με το ίδιο σκορ 1-0. Και μετά με ακόμη μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση οι Δανοί έβγαλαν νοκ άουτ την Torshavn. Ήδη νικήθηκε συντριπτικά εντός έδρας 3-0. Ταυτόχρονα όμως, πριν από μια εβδομάδα, η Βίμποργκ κατάφερε να κερδίσει στα Νησιά Φερόε, έστω και πιο συγκρατημένα, με 2-1.

Προηγούμενοι αγώνες

Η Γουέστ Χαμ είναι μεσαία ομάδα στην Αγγλία και εκεί, κατά κανόνα, 6 από τις 7 θέσεις του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου καταλαμβάνονται από γίγαντες. Ενώ η Βίμποργκ δεν έλαμψε ούτε σε επίπεδο Δανίας. Οπότε οι ομάδες θα συναντηθούν για πρώτη φορά στο γήπεδο ποδοσφαίρου.

Πρόβλεψη

Η Γουέστ Χαμ σχεδόν δεν χρησιμοποιεί τη βασική σύνθεση. Όμως η τελευταία ευρωπαϊκή σεζόν έδειξε ότι οι Βρετανοί έχουν μια καλή σύνθεση. Ποντάρουμε στη νίκη τους με χάντικαπ -1,5 και απόδοση 1,68.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *