The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γουέστ Χαμ εναντίον Έβερτον: πρόβλεψη για τον αγώνα στις 18 Ιανουαρίου 2020

WestHamUnited-Everton-18.01b

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Σάββατο, 18 Ιανουαρίου 2020, 5:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ολυμπιακό Στάδιο Λονδίνου

Στην Αγγλία το Σάββατο θα μας ευχαριστήσει και πάλι με μια ποικιλία ποδοσφαιρικών αγώνων. Από την αφθονία των αγώνων, θα επιλέξουμε ένα ενδιαφέρον ζευγάρι ομάδων, Γουέστ Χαμ και Έβερτον. Και οι δύο πρόσφατα άλλαξαν τον προπονητή τους και ελπίζουν να σώσουν την σεζόν. Μόιζ  vs Αντσελότι  – ποιος θα κερδίσει; Προτείνουμε την πρόβλεψη για αυτόν τον αγώνα στις 18 Ιανουαρίου 2020.

Η Γουέστ Χαμ έχασε πάλι

Τα «σφυριά» μετά από το διορισμό του Ντέιβιντ Μόιζ συνήλθαν και μάλιστα κατάφεραν να κερδίσουν δύο φορές στη σειρά. Στο πλαίσιο της Premier League νίκησαν την Μπόρνμουθ, ρίχνοντας τον ανταγωνιστή στη ζώνη υποβιβασμού, και στη συνέχεια ήρεμα κέρδισαν τη Tζίλιγχαμ  στο Κύπελλο Αγγλίας. Αλλά και οι δύο αντίπαλοι τώρα ειλικρινά δεν λάμπουν. Μόλις αναγκάστηκε να παίξει με έναν ισχυρότερο αντίπαλο, τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, όλα τελείωσαν στην ήττα και πάλι – ο Όλιβερ ΜακΜπέρνι  σημείωσε το μοναδικό γκολ στο 53ο λεπτό. Οι παίκτες της Γουέστ Χαμ είχαν παρατηρήσεις στη  διαιτησία, επειδή το γκολ τους ακυρώθηκε απ’ το VAR λόγω του αμφιλεγόμενου «παιχνιδιού με χέρι». Ο Λούκας Φαμπιάνσκι, Πολωνός τερματοφύλακας, είχε νέο τραυματισμό και αντικαταστάθηκε στην αρχή του 1ου ημιχρόνου. Με την ευκαιρία, μέχρι στιγμής η ομάδα του Λονδίνου επίσης χάνει στην αγορά μεταγραφών. Φαινόταν ότι είχε συμφωνήσει για δανεισμό του Τζένσον Φερνάντες, αλλά στο τέλος ο τύπος είχε υποκλαπεί από την Τότεναμ.

Η Έβερτον έχει ήδη φτάσει την Άρσεναλ

Τα «ζαχαρωτά» άλλαξαν επίσης το τεχνικό, μέχρι το τέλος του φθινοπώρου ο Μάρκο Σίλβα απογοήτευσε πλήρως. Τελικά ο ίδιος ο Κάρλο Αντσελότι  ήρθε στη θέση του στο Λίβερπουλ. Μέχρι εκείνη την σεζόν η ομάδα και πάλι ανέβασε ρυθμούς, αναζωογονώντας υπό την ηγεσία του τοπικού θρύλου, Ντάνκαν Φέργκιουσον, ο οποίος διορίστηκε «αντικαταστάτης». Με τον ιταλό αυτή η σειρά συνεχίστηκε. Ναι, η Έβερτον ξεκίνησε ανεπιτυχώς το έτος 2020, χάνοντας δύο φορές στη σειρά, αλλά στο πρωτάθλημα έπαιξε με τη Μάντσεστερ Σίτι και στο Κύπελλο – με τη Λίβερπουλ, αν και σε πιο αδύναμη σύνθεση, αλλά στο Anfield. Μόλις έτυχε πιο απλός αντίπαλος, Μπράιτον, κατάφεραν αμέσως  να κερδίσουν και πάλι, το μοναδικό γκολ σκόραρε ο Ρισάρλισον , ο οποίος ήταν σε καλή κατάσταση. Μέχρι στιγμής τα «ζαχαρωτά» είναι εκτός της κορυφής-10, αλλά η διαφορά από τη ζώνη του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου μειώθηκε στο μέγεθος μιας νίκης.

Προηγούμενοι αγώνες

Το 2019 οι ομάδες έπαιξαν 2 αγώνες στην Premier League, και η Έβερτον κέρδισε και τους δύο με το ίδιο σκορ 2:0. Ενδιαφέρον ότι σε κάθε παιχνίδι ο πρώην παίκτης της Σαχτάρ Ντονέτσκ, Μπερνάρ, σημείωσε γκολ.

Πρόβλεψη

Είναι απίθανο ότι κάτι θα αλλάξει σοβαρά τώρα, παρόλο που οι ομάδες οδηγούνται από τους Μόιζ  και Αντσελότι. Ο Κάρλο έχει καλύτερα οργανωμένη ομάδα και όλα πρέπει να τελειώσουν με μια ακόμη νίκη των «ζαχαρωτών». Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Έβερτον με χάντικαπ 0 με απόδοση 1,78.

 

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *