The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γουέστ Χαμ εναντίον Έβερτον: προγνωστικά για τον αγώνα

Челси-ВестХэм-04.09

Πρωτάθλημα Αγγλίας
Σάββατο, 21 Ιανουαρίου 2023, 5:00 μ.μ.
Ολυμπιακό Στάδιο Λονδίνου
Πριν από λίγο καιρό, τόσο η Γουέστ Χαμ όσο και η Έβερτον διεκδικούσαν τα μέγιστα αποτελέσματα, δήλωσαν την επιθυμία τους να αγωνιστούν για την 4η θέση για την πρόκριση στο Champions League. Τώρα οι ένδοξοι σύλλογοι ελπίζουν τουλάχιστον να μην φύγουν από την Πρέμιερ Λιγκ, φυσικά, πρέπει να κερδίσουν απέναντι σε έναν πιθανό ανταγωνιστή. Η εμπειρία του Μόγιες ενάντια στα νιάτα του Λάμπαρντ, ποιανού επιχειρήματα είναι πιο βαριά; Οι ειδικοί του ιστότοπου δημοσίευσαν την πρόβλεψή τους για τον αγώνα στις 21 Ιανουαρίου 2023.
Η Γουέστ Χαμ έγινε η 1η μεγάλη απογοήτευση της σεζόν
Τα «σφυριά» είχαν από καιρό σοβαρές φιλοδοξίες και οι ιδιοκτήτες χάλαγαν γενναιόδωρα χρήματα για τους παίκτες. Αλλά λίγο πολύ έδειξαν τον εαυτό τους μόνο υπό τον Μόγιες, ο οποίος ουσιαστικά διορίστηκε εκτάκτως, μετά την απόλυση του Πελεγκρίνι. Και λίγο έλειψε να πάρει την 4η θέση στην πρώτη ανεξάρτητη σεζόν! Καθώς και η κλήρωση του 2021/2022 έφερε νέο εισιτήριο για το Ευρωπαϊκό Κύπελλο, αν και με ένα βήμα πίσω. Το καλοκαίρι, ήθελαν σαφώς να ανεβάσουν ρυθμούς περισσότερα αγοράζοντας πολλά ακριβά νεοφερμένα. Αλλά τα πάνε πολύ άσχημα. Έτσι και τον χειμώνα, μετά από μια παύση. Το 0-1 με άμεσο ανταγωνιστή, την Γουλβς ήταν ήδη η 12η ήττα σε 19 αγώνες, και αυτό τους έχει ήδη ρίξει πίσω στη 18η θέση, στη ζώνη του υποβιβασμού.
Η Έβερτον βρέθηκε στο ίδιο αδιέξοδο ένα χρόνο αργότερα
Τα «ζαχαρωτά» υπό τον Ancelotti αγωνίστηκαν να επιστρέψουν στο Champions League (όπου βρέθηκαν μόνο μία φορά, με τον Μόγιες). Ανεπιτυχώς, αλλά ο Κάρλο άφησε θετικές αναμνήσεις από τον εαυτό του. Ήλπιζαν ότι οι εξελίξεις του Καρλέτο θα αναπτύξει ο διάδοχός του, ο Μπενίτεθ. Όμως απέτυχε και πριν από ένα χρόνο τον «Ράφα» άλλαξαν σε Λάμπαρντ, για να μην επιτρέψει τον υποβιβασμό στο Τσάμπιονσιπ. Εκείνη την άνοιξη ο Φρανκ τα κατάφερε, αλλά ο Άγγλος δεν μπορεί να φέρει τα «ζαχαρωτά» σε λίγο υψηλότερο επίπεδο. Επιπλέον, μετά την 1η Οκτωβρίου σημειώθηκε μόνο 1 νίκη και στους τελευταίους 6 γύρους μόνο 1 βαθμός. Έπαιξαν 1:1 με τη Μάντσεστερ Σίτι. Όμως, μετά την ισοπαλία με τους «πολίτες» ήταν η συντριπτική ήττα εντός έδρας από την Μπράιτον και 1-2 με άμεσο ανταγωνιστή, τη Σαουθάμπτον.
Προηγούμενοι αγώνες
Η Γουέστ Χαμ κέρδισε και τους δύο αγώνες την περασμένη σεζόν. Αλλά τον Σεπτέμβριο, η Έβερτον αποδείχθηκε πιο δυνατή, λόγω του μοναδικού γκολ του Mope.
Πρόβλεψη
Η Γουέστ Χαμ θεωρείται φαβορί. Δεδομένου ότι ο Μόγιες είναι πολύ πιο έμπειρος από τον Λαμπς, ας πιστέψουμε ότι ο Ντέιβιντ και τα «σφυριά» του θα κερδίσουν (απόδοση 1,83).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *