The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γουέστ Χαμ εναντίον Άρσεναλ: εναντίον Τσέλσι: προγνωστικά για στοίχημα

LONDON, ENGLAND - JANUARY 12:  Declan Rice of West Ham United celebrates with team mates Michail Antonio of West Ham United and Marko Arnautovic of West Ham United after scoring their team's first goal during the Premier League match between West Ham United and Arsenal FC at London Stadium on January 12, 2019 in London, United Kingdom.  (Photo by Marc Atkins/Getty Images)

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Κυριακή, 1 Μαΐου 2022, 6:30 μ.μ.

Ολυμπιακό Στάδιο Λονδίνου

Στο πλαίσιο της τριακοστής πέμπτης αγωνιστικής της Premier League, θα δούμε ντέρμπι του Λονδίνου ανάμεσα στη Γουέστ Χαμ και την Άρσεναλ.

Γουέστ Χαμ

Στο τέλος του πρωταθλήματος η Γουέστ Χαμ κατέβασε λίγο ρυθμό, γι’ αυτό και έπεσε στην έβδομη θέση με 52 βαθμούς στο ενεργητικό και διαφορά τερμάτων 52:44. Το μόνο θύμα των «σφυριών» τον τελευταίο μήνα ήταν το αουτσάιντερ Έβερτον (2:1). Σε άλλες περιπτώσεις σημειώθηκε ισοπαλία 1:1 με την Μπέρνλι, καθώς και ήττες 1:3 από την Τότεναμ, 0:2 από την Μπρέντφορντ και 0:1 από την Τσέλσι.

Άρσεναλ

Η Άρσεναλ είναι τέταρτη με 60 βαθμούς, που συμπληρώνεται από διαφορά τερμάτων 52:40. Οι νίκες επί της Τσέλσι (4:2) και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (3:1) βοήθησαν τους ‘κανονιέρηδες» να μπουν στη ζώνη του Champions League. Αλλά πριν από αυτό η ομάδα σημείωσε ήττες στη σειρά από την Κρίσταλ Πάλας (0:3), την Μπράιτον (1:2) και Σαουθάμπτον (0:1).

Πρόβλεψη

Η Γουέστ Χαμ είναι τώρα πολύ απασχολημένη με τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, οπότε δεν θα παίξει τον επόμενο αγώνα της Πρέμιερ Λιγκ με πλήρη δύναμη. Είμαι σίγουρος ότι η Άρσεναλ θα εκμεταλλευτεί αυτές τις συνθήκες και θα πετύχει ένα θετικό αποτέλεσμα για τον εαυτό της. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Άρσεναλ με απόδοση 1,81.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *