The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γουέστ Μπρόμιτς εναντίον Σέφιλντ Γιουνάιτεντ: προγνωστικά για στοίχημα

ВестБромвич-ШеффилдЮнайтед-18.08

Β´ Κατηγορία Αγγλίας

Τετάρτη, 18 Αύγουστος 2021, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

The Hawthorns

Στο πλαίσιο του τρίτου γύρου του Τσάμπιονσιπ θα παίξουν μεταξύ τους Γουέστ Μπρόμιτς και Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Πώς θα παίξουν οι ομάδες που αγωνίστηκαν στην ελίτ την περασμένη σεζόν; Διαβάστε την αναλυτική πρόγνωση από το τμήμα ανάλυσης της ιστοσελίδας μας.

Τα «κοτσύφια» δεν κατάφεραν να μείνουν στην ελίτ

Μετά την επιστροφή στην Πρέμιερ Λιγκ τα «κοτσύφια» υποβιβάστηκαν αμέσως στο Τσάμπιονσιπ, υπήρχαν λίγες πιθανότητες να μείνουν, οι τρεις ηττημένοι υστερούσαν πολύ πίσω από άλλους ανταγωνιστές. Αν πάρουμε αυτή τη σεζόν, η ομάδα εξακολουθεί να δείχνει ενδιαφέρουσα. Στον πρώτο γύρο έφεραν ισοπαλία απέναντι στην ισχυρή Μπόρνμουθ – 2:2, ενώ στο δεύτερο παιχνίδι κατάφεραν να νικήσουν την Λούτον εντός έδρας με σκορ 3:2. Ο Κάλουμ Ρόμπινσον πέτυχε γκολ και στις δύο συναντήσεις, τώρα τα «κοτσύφια» μοιράζονται την ηγεσία με μια μεγάλη ομάδα συλλόγων.

Το παραμύθι των «λεπίδων» τέλειωσε γρήγορα

Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ μπόρεσε να πραγματοποιήσει μια δυνατή σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ, όταν η ομάδα φαινόταν πολύ καλή, διεκδικούσε κιόλας τα κύπελλα της Ευρώπης. Δεν ήταν δυνατό να διατηρηθεί σε αυτό το επίπεδο, καθώς άρχισαν να παίρνουν πιο σοβαρά τις «λεπίδες» και αυτό οδήγησε σε αποτυχία την περασμένη σεζόν. Δύο γύροι του Τσάμπιονσιπ έχουν περάσει και η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ δεν σκόραρε καν, 0:1 εντός έδρας με την Μπέρμιγχαμ και 0:0 εκτός έδρας με τη Σουόνσι. Υπήρξε επίσης αγώνας του League Cup, όπου οι «λεπίδες» πέρασαν την Carlisle United από την τέταρτη σε ισχύς κατηγορία – 1:0.

Προσωπικές συναντήσεις

Την περασμένη σεζόν, οι αντίπαλοι έπαιξαν μεταξύ τους στην Πρέμιερ Λιγκ, όπου αντάλλαξαν νίκες στα γήπεδά τους. Η Γουέστ Μπρόμιτς κέρδισε 1:0, ενώ οι «λεπίδες» πήραν εκδίκηση – 2:1.

Πρόβλεψη

Κρίνοντας από την αρχή, τα «κοτσύφια» τα πάνε καλύτερα, αν και δεν έχει νόημα να βγάλουμε συμπεράσματα μόνο από δύο μόνο αγώνες. Σύμφωνα με τους φορείς στοιχημάτων, οι γηπεδούχοι έχουν ελαφρώς μεγαλύτερες πιθανότητες επιτυχίας εδώ, αλλά περιμένουμε ένα παιχνίδι με τρία αποτελέσματα. Με βάση τα αποτελέσματα των πρώτων αγώνων, μπορεί να γίνει κατανοητό ότι οι ομάδες υποστηρίζουν διαφορετικά στυλ, η Γουέστ Μπρόμιτς ρίχνεται στη μάχη, ενώ η Σέφιλντ προτιμά να παίζει προσεκτικά στο τέρμα της. Στην επερχόμενη μάχη περιμένουμε θεαματικό ποδόσφαιρο και ποντάρουμε στο σύνολο είναι πάνω από 2,5 γκολ (απόδοση 2,21).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *