The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γουέστ Μπρόμιτς εναντίον Άστον Βίλα: πρόβλεψη για τον αγώνα

Jay Rodriguez of West Bromwich Albion celebrates after scoring a goal to make it 0-2

Β’ κατηγορία Αγγλίας – Ημιτελικός – Φάση 2 από 2

Τρίτη, 14 Μαΐου 2019, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

The Hawthorns

Την Τρίτη θα πραγματοποιηθεί ο δεύτερος αγώνας για το δικαίωμα πρόκρισης στο τελικό των πλέι-οφ του Τσάμπιονσιπ μεταξύ Γουέστ Μπρόμιτς και Άστον Βίλα. Την παραμονή η ομάδα του Μπέρμιγχαμ κέρδισε με σκορ 2:1, χάρη σ’ αυτό είναι σε πολύ καλύτερη θέση.

Πριν από ένα μικρό φιάσκο στα πλέι-οφ τα «κοτσύφια» έχασαν και από την Ντέρμπι Κάουντι στο τελευταίο παιχνίδι του Τσάμπιονσιπ (1:3). Εντούτοις, πριν η Γουέστ Μπρόμιτς έπαιξε εξαιρετικά στους εντός έδρας αγώνες με την Ρόδεραμ Γιουνάιτεντ (2:1) και την Χαλ (3:2), καθώς και έπαιξε ισοπαλία με την Ρέντινγκ (0:0). Όλα αυτά επέτρεψαν στην ενδεκάδα του Τζέιμς Σαν να τερματίσει τέταρτη στο πρωτάθλημα.

Ενώ η Άστον Βίλα τελείωσε το πρωτάθλημα στην πέμπτη θέση, αλλά είχε πολύ ισχυρό τέλος. Τα λιοντάρια σημείωσαν νίκες 1:0 επί την Μίλγουολ και 2:0 πάνω στην Μπόλτον, καθώς και ισοπαλία 1:1 με τη Λιντς. Η μόνη ήττα των τότε χωρίς κίνητρο παικτών του Smith έπεσε στον τελευταίο γύρο, όταν ο αντίπαλός τους ήταν η πρωταθλήτρια Νόργουιτς Σίτι – 1:2.

Πρόβλεψη

Στην αναφερόμενη αναμέτρηση οι εταιρείες στοιχημάτων δεν ξεχωρίζουν προφανές φαβορί, καθώς οι ομάδες βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο ανάπτυξης. Όμως η αγωνιστική φόρμα των φιλοξενουμένων είναι πολύ πιο εντυπωσιακή, οπότε δεν πρέπει να χάσουν. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: η Άστον Βίλα δε θα χάσει με απόδοση 1,53.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *