The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γουέστ Μπρομ εναντίον Γουότφορντ: πρόβλεψη για τον αγώνα

ВестБромвич-Уотфорд-08.08

Β´ Κατηγορία Aγγλίας

Δευτέρα, 8 Αυγούστου 2022, 10:00 μ.μ.

The Hawthorns

Στο πλαίσιο του δεύτερου γύρου του Τσάμπιονσιπ η Γουέστ Μπρόμιτς και η Γουότφορντ θα δώσει τον αγώνα τους τη Δευτέρα, η πρόβλεψη για τον αγώνα αυτών των αντιπάλων έχει ετοιμάσει οι ειδικοί μας.

Τα «κοτσύφια» θέτουν υψηλούς στόχους

Η Γουέστ Μπρόμιτς συχνά περιπλανιέται από την Τσάμπιονσιπ στην Πρέμιερ Λιγκ και πίσω, ο σύλλογος δεν μπορεί με τίποτε να κολλήσει σφιχτά στην ελίτ. Είχε μια καλή εκτός σεζόν, αν και δεν υπήρχαν τόσοι πολλοί δυνατοί αντίπαλοι. Στον πρώτο γύρο, τα «κοτσύφια» έπαιξαν το εκτός έδρας παιχνίδι στο Middlesbrough – 1:1, ο αντίπαλος είχε ένα ελαφρύ πλεονέκτημα, οπότε το αποτέλεσμα είναι αποδεκτό. Δεδομένου ότι αυτή είναι η αρχή της σεζόν, είναι δύσκολο να καθοριστεί η φόρμα της ομάδας. Ο τραυματισμός θα εμποδίσει έναν παίκτη να μπει στον αγωνιστικό χώρο σε αυτή τη συνάντηση.

Οι «σφήκες» δεν θέλουν να μείνουν στο Τσάμπιονσιπ

Η Γουότφορντ απέτυχε εντελώς την περασμένη σεζόν και δικαίως υποβιβάστηκε από την Πρέμιερ Λιγκ, καταλαμβάνοντας την προτελευταία θέση εκεί. Τώρα πρέπει να παλέψουμε στο Πρωτάθλημα, όπου το επίπεδο ανταγωνισμού είναι πολύ σοβαρό. Οι «σφήκες» ξεκίνησαν καλά αυτή τη σεζόν, επικρατώντας εντός έδρας της μακράν αδύναμης Σέφιλντ Γιουνάιτεντ με 1-0. Μπορούμε να πούμε ότι η ομάδα πήρε τα μέγιστα από εκείνη τη συνάντηση, αφού το πλεονέκτημα δεν ήταν και τόσο σημαντικό. Ο σύλλογος έχει επίσης μία απώλεια προσωπικού πριν από αυτή την αναμέτρηση.

Προσωπικές συναντήσεις

Η τελευταία φορά που οι αντίπαλοι συναντήθηκαν ήταν το 2021, όταν το φιλικό τους παιχνίδι έληξε ισόπαλο χωρίς τέρματα. Αλλά σε επίσημους αγώνες, οι ομάδες δεν έχουν παίξει μεταξύ τους από τη σεζόν 2017/18 της Premier League.

Πρόβλεψη

Στην αναμέτρηση δύο φιλόδοξων και ισότιμων ομάδων, είναι αρκετά λογικό να δίνεται ένα μικρό πλεονέκτημα στους γηπεδούχους. Περιμένουμε προσεκτικό ποδόσφαιρο από τους αντιπάλους, όπου θα υπάρξει μεγάλη μάχη. Κανείς δεν θα ρισκάρει, γιατί η ισοπαλία δεν είναι το χειρότερο αποτέλεσμα. Ποντάρουμε στο under 2,5 γκολ με απόδοση 1,67.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *