The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γλάντμπαχ εναντίον Σαχτάρ Ντόνετσκ: πρόβλεψη για τον αγώνα

БоруссияМ-Шахтер-25.11b

Champions League – Φάση ομίλων – Όμιλος Β – 4η ημέρα αγωνιστικής από τις 6

Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου 2020, 7:55 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Μπορούσια Παρκ

Στους αγώνες των ομίλων του Champions League, όπως συνήθως, δύο παιχνίδια θα παιχτούν νωρίτερα. Ένας από αυτούς τους αγώνες θα είναι Γλάντμπαχ εναντίον Σαχτάρ Ντόνετσκ. Θα μπορέσουν το «ανθρακωρύχοι» να εκδικηθούν για ταπείνωση εντός έδρας τους;

Η Γλάντμπαχ θα παίξει για να κερδίσει

Η Γλάντμπαχ έχει μέχρι στιγμής μια αμφιλεγόμενη σεζόν. Όλα είναι καλά στο γκρουπ του Champions League, ο σύλλογος έχει 5 βαθμούς σε τρία παιχνίδια και ηγείται του κουαρτέτου του, ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα, καθώς η Ρεάλ Μαδρίτης και η Ίντερ παίζουν εδώ. Δεν είναι όλα τόσο ρόδινα στην Μπουντεσλίγκα, η ομάδα είναι έβδομη στο πρωτάθλημα, η διαφορά από τους 4 πρώτους έχει αυξηθεί έως πέντε βαθμούς. Στον τελευταίο γύρο η Γκλάντμπαχ απέτυχε να πιέσει την Άουγκσμπουργκ, η ομάδα είχε προβάδισμα στο σκορ 1:0, παίζοντας στην πλειοψηφία, αλλά έχασε στο 88ο λεπτό – 1:1. Ο Plea και ο Bensebaini θα χάσουν αυτόν τον αγώνα, έχουν κοραναϊό, ο Hoffman είναι επίσης τραυματισμένος.

Οι «ανθρακωρύχοι» θα έρθουν για να σημειώσουν βαθμούς

Παρά την καταστροφή στον τελευταίο αγώνα του Τσάμπιονς Λιγκ, η Σαχτάρ είναι δεύτερη στον όμιλό της, μπροστά από τη Ρεάλ Μαδρίτης λόγω προσωπικών συναντήσεων. Σε μια τόσο ισχυρή παρέα, πρέπει να αρπάζουν με νύχια και με δόντια κάθε βαθμό, για αυτό οι «ανθρακωρύχοι» πηγαίνουν στη Γερμανία. Η Σαχτάρ δεν κέρδισε ούτε τον τελευταίο αγώνα του πρωταθλήματος, 1:1 εναντίον της Αλεξάνδρεια. Οι παίκτες του Luis Castro είναι δεύτεροι στο πρωτάθλημα, η διαφορά από την Ντιναμό Κιέβουέχει αυξηθεί έως τρεις βαθμούς. Ο Kovalenko και ο Ismaily θα χάσουν αυτόν τον αγώνα λόγω τραυματισμών. Επίσης, σημαντικοί παίκτες όπως ο Tyson, ο Marlos και ο Khocholava υπέστησαν ζημιές.

Προσωπικές συναντήσεις

Πριν από τρεις εβδομάδες στο Κίεβο η Σαχτάρ ηττήθηκε με σκορ 6:0, δεν έχει νόημα να αναλύσουμε τον αγώνα. Μετά το πρώτο ημίχρονο κιόλας η πρωταθλήτρια Ουκρανίας έβγαλε φωτιά – 0:4. Ο Alassane Plea σημείωσε ένα χατ τρικ για την Γκλάντμπαχ.

Πρόβλεψη

Οι φορείς στοιχημάτων και πολλοί παίκτες είναι σίγουροι για τη νίκη της γηπεδούχου ομάδας, παρόλο που, παρά το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα, συναντιούνται ομάδες περίπου της ίδιας τάξης. Όπως κι να ‘χει, η Σαχτάρ σημείωσε 4 βαθμούς εναντίον της Ρεάλ και της Ίντερ, οι «ανθρακωρύχοι» δεν πρέπει να υποτιμηθούν τόσο πολύ λόγω μιας αποτυχίας. Ας ποντάρουμε στην επιτυχία των φιλοξενούμενων εδώ, με ένα άνετο χάντικαπ +1,5 γκολ, η Γκλάντμπαχ δεν είναι καθόλου αναμάρτητη. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Γκλάντμπαχ  με χάντικαπ +1,5 με απόδοση 1,65.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *