The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γλάντμπαχ εναντίον ΡΜ Λειψίας: πρόβλεψη για τον αγώνα

BorussiaMonchengladbach-RBLeipzig-03.02

Πρωτάθλημα Γερμανίας

Μπορούσια Παρκ

Σάββατο, 3 Φεβρουαρίου 2018, 7:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στις 2 Φεβρουαρίου 2018 στις 7:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας) στην πόλη Μενχενγκλάντμπαχ η τοπική Μπορούσια θα παίξει τον αγώνα του 21ου γύρου της Μπουντεσλίγκα εναντίον του συλλόγου ΡΜ Λειψίας. Θα μπορέσουν οι γηπεδούχοι να προσπεράσουν τον αντίπαλο στην κατάταξη μετά από αυτόν τον αγώνα;

Γλάντμπαχ

Μετά από 20 γύρους τα «πουλάρια» με 31 βαθμούς βρίσκονται στην έβδομη θέση στο βαθμολογικό πίνακα των γερμανικό πρωτάθλημα. Ωστόσο, η πυκνότητα εδώ είναι τόσο υψηλή που η διαφορά από το τοπ του Τσάμπιονς Λιγκ είναι μόνο 2 βαθμούς.

Στους προηγούμενους πέντε γύρους του πρωταθλήματος η Μπορούσια έχει κερδίσει μόλις 6 βαθμούς, χάρη σε δύο νίκες οι οποίες εναλλάσσονται με τρεις ήττες. Η ομάδα σημείωσε κατά την περίοδο αυτή 6 γκολ, τον ίδιο αριθμό έχασε. Οι πιο παραγωγικοί παίκτες της ομάδας είναι ο Βέλγος Αζάρ και ο Βραζιλιάνος Raffaele. Κάθε ένας από αυτούς κατάφερε να γράψει στον λογαριασμό του από 7 γκολ.

Στον τελευταίο γύρο της Μπουντεσλίγκα η ενδεκάδα του Ντίτερ Χέκινγκ έπαιξε εκτός έδρας με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης και έχασε με σκορ 0:2. Οι φιλοξενούμενοι δεν ήταν καθόλου κατώτεροι από τους γηπεδούχους και σε μερικές στιγμές ήταν ανώτεροι. Η Άιντραχτ άνοιξε το σκορ στο 43ο λεπτό. Μετά από το διάλειμμα στο 78ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι είχαν μια θαυμάσια ευκαιρία να ισοφαρίσουν, αλλά ο Αζάρ δεν πραγματοποίησε το πέναλτι. Το δεύτερο στόχο οι φιλοξενούμενοι σημείωσαν στον χρόνο της παράτασης.

Στην έδρα τους τα «πουλάρια» παίζουν πολύ πιο επιτυχημένα. Έτσι, στους 10 αγώνες εντός έδρας έχουν σημειώσει έξι νίκες, δύο ήττες και δύο ισοπαλίες.

ΡΜ Λειψίας

Πριν από τον 21ο γύρο η ασημένια πρωταθλήτρια της Γερμανίας βρίσκεται στην 5η θέση με 32 βαθμούς. Επαναλαμβάνω και πάλι, η πυκνότητα στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα ξεπερνάει κάθε όριο, και σε περίπτωση νίκης, οι «ταύροι», υπό ορισμένες συνθήκες, μπορούν να ανέβουν ακόμα και στη 2η θέση.

Στους πέντε προηγούμενους γύρους του γερμανικού πρωταθλήματος η ομάδα έπαιξε ακόμα χειρότερα από τον επερχόμενο αντίπαλό της, κερδίζοντας μόλις 5 βαθμούς, χάρη σε μία νίκη και δύο ισοπαλίες. Όσο για τη διαφορά τερμάτων, είναι 8:8. Κανένα από τους αγώνες αναφοράς η ομάδα του Χάσενχιουτλ δεν έπαιξε στο μηδέν, αλλά η ίδια δεν έφυγε χωρίς να σκοράρει γκολ. Ο καλύτερος σκόρερ εδώ είναι ο γνωστός Βέρνερ, ο οποίος έχει 10 γκολ και 3 ασίστ.

Στον 20ο γύρο οι «ταύροι» έπαιξαν εντός έδρας κατά ενός από τα αουτσάιντερ, συλλόγου Αμβούργο και δεν κατάφεραν να ευχαριστήσουν τους οπαδούς τους με τη νίκη για δεύτερο σερί παιχνίδι. Παρά τη σοβαρή υπεροχή των γηπεδούχων, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να κερδίσουν ένα βαθμό, και ο αγώνας έληξε με σκορ 1:1. Ενώ όλα ξεκίνησαν ευνοϊκά. Ήδη στο 9ο λεπτό ο Μπρούνο μετά την ασίστ του Zabitzer στέλνει την μπάλα στο δίχτυ του αντιπάλου. Αλλά ακόμα πριν το διάλειμμα η Αμβούργο ισοφάρισε. Και ανεξάρτητα από το πόσο σκληρά προσπάθησαν οι γηπεδούχοι μετά, δεν κατάφεραν ποτέ να σπάσουν την άμυνα των φιλοξενουμένων.

Εκτός έδρας η ΡΜ Λειψίας παίζει πολύ ανεπιτυχώς αυτή τη σεζόν. Έτσι, σε 10 εκτός αγώνες της Μπουντεσλίγκα η ομάδα σημείωσε μόνο τρεις νίκες, τρεις ισοπαλίες και πέντε ήττες. Στα τελευταία πέντε εκτός έδρας παιχνίδια η ΡΜ Λειψίας δεν έχει κερδίσει ούτε μία φορά (τρεις ήττες και δύο ισοπαλίες). Σε όλους τους αγώνες η ομάδα έχανε γκολ.

Γλάντμπαχ – ΡΜ Λειψίας: στατιστικές

Τρεις φορές σε όλη την ιστορία είχαν συναντηθεί αυτοί οι αντίπαλοι. Μία φορά νίκησαν οι «ταύροι» και δύο φορές οι αντίπαλοι έπαιξαν ισοπαλία. Έτσι στον πρώτο γύρο του τρέχοντος πρωταθλήματος στη Λειψία καταγράφηκε το σκορ 2:2. Προσθέτουμε ότι και στις τρεις περιπτώσεις υπήρχε πάντα η ανταλλαγή των στόχων.

Πρόβλεψη

Οι bookmakers δεν έχουν σαφές φαβορί σε αυτήν την αντιπαράθεση. Δεν έχει νόημα να πούμε πόσο σημαντική είναι αυτή η μάχη και για τους δύο αντιπάλους που θέλουν να πετύχουν τη θέση στην κορυφή-4 του Τσάμπιονς Λιγκ. Πιστεύω ότι θα είναι αγώνας «στα μαχαίρια» και δεν θα αποφύγουμε την παραδοσιακή ανταλλαγή στόχων. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,55.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *