The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γλάντμπαχ εναντίον Ρεάλ Μαδρίτης: Πρόβλεψη για τον αγώνα

MADRID, SPAIN - SEPTEMBER 25: Rodrygo Goes of Real Madrid CF celebrates scoring their second goal during the Liga match between Real Madrid CF and CA Osasuna at Estadio Santiago Bernabeu on September 25, 2019 in Madrid, Spain. (Photo by Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images)

Champions League – Φάση ομίλων – Όμιλος Β – 2 ημέρα αγωνιστικής από τις 6

Τρίτη, 27 Οκτωβρίου 2020, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Μπορούσια Παρκ

Αυτή τη φορά το πρόγραμμα ευρωπαϊκών αγώνων είναι ασυνήθιστα αυστηρό. Ως αποτέλεσμα, ο 2ος γύρος στο Champions League θα παιχτεί μια εβδομάδα μετά. Η Μπορούσια Μενχενγκλάντμπαχ και η Ρεάλ Μαδρίτης θα παίξουν την Τρίτη. Θα μπορέσουν οι Ισπανοί να αποκατασταθούν; Μια αποκλειστική πρόβλεψη για τον αγώνα στις 27 Οκτωβρίου 2020 έχει γίνει στον ιστότοπό μας.

Η Γλάντμπαχ επέστρεψε με επιτυχία στο τουρνουά

Τα «πουλάρια» βρέθηκαν σε έναν πολύ δύσκολο όμιλο. Πρέπει να αγωνιστούν για τουλάχιστον τη 2η θέση ενάντια στην πρωταθλήτρια της Ισπανίας, ασημένια πρωταθλήτρια Ιταλίας και την καλύτερη ομάδα Ουκρανίας, η οποία έφτασε στους ημιτελικούς του Europa League την περασμένη σεζόν. Το πρώτο βήμα ήταν επιτυχές: 2-2 στο Giuseppe Meazza. Από την άλλη πλευρά, υπήρχε η αίσθηση ότι οι παίκτες του Marco Rosa θα μπορούσαν να επιτύχουν περισσότερα. Αντέδρασαν επαρκώς στο γκολ του Lukaku, ισοφαρίζοντας πρώτα (Μπενσεμπαΐνι  από το πέναλτι) και μετά βγήκαν εντελώς μπροστά. Ήταν ήδη το 84ο λεπτό, και φάνηκε ότι εντυπωσιακή νίκη ήταν στα χέρια των Γερμανών… Αλλά ο Romelu κατάφερε, έχοντας σκοράρει διπλό, να σώσει τη φήμη του Antonio Conte και της ομάδας του, τουλάχιστον δεν έχασε.

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει ήδη λάβει χαστούκι

Τα «ζαχαρωτά» ήταν τα αδιαμφισβήτητα φαβορί του ομίλου. Και σχεδίαζαν σαφώς να κερδίσουν στον πρώτο γύρο με λίγο αίμα. Ενάντια στην Σαχτάρ Ντόνετσκ, η οποία δεν μπόρεσε να βγάλει στο γήπεδο σχεδόν ολόκληρη την κύρια σύνθεση, ο Ζιναντίν Ζιντάν δεν έβγαλε τους Σέργιο Ράμος, Τόνι Κρόους και Κάριμ Μπενζέμα στο γήπεδο… Και πλήρωσε την υποεκτίμηση: οι παίκτες του κατάφεραν να χάσουν τρεις φορές πριν από το διάλειμμα, θα μπορούσαν να χάσουν περισσότερα. Ναι, στο δεύτερο ημίχρονο υπήρξε μια προσπάθεια να ισοφαρίσουν, αλλά, έχοντας σκοράρει δύο φορές μέχρι το 59ο λεπτό, η «βασιλική ομάδα» δεν σημείωσε πλήρη αποκατάσταση. Βέβαια πίεσε τους Ουκρανούς, αλλά το γκολ του Valverde ακυρώθηκε στην παράταση, επειδή ο Vinicius εμπόδισε σε ενεργό οφσάιντ. Λοιπόν, τώρα η πρωταθλήτρια Ισπανίας θα πρέπει να έχει όσο το δυνατόν περισσότερα κίνητρα. Αλλά ποια δύναμη, σωματική και συναισθηματική, παρέμεινε μετά το El Classico του Σαββάτου εκτός έδρας; Και θα αποφασίσει ο Ζιντάν να αλλάξει σύνθεση για τον επερχόμενο αγώνα, ήττα στον οποίο μπορεί να είναι θανατηφόρα; Ωστόσο, μετά το 3:1 στο El Classico κέρδισε μια άλλη «επιείκεια».

Προηγούμενοι αγώνες

Για την Ρεάλ αυτές είναι δύσκολες αναμετρήσεις. Η Γλάντμπαχ το 1976 αντάλλαξε ισοπαλίες στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο. Και το 1985 αντάλλαξαν επικές νίκες εντός έδρας: 5-1 στη Μαδρίτη, 4-0 στη Γερμανία.

Πρόβλεψη

Η Γλάντμπαχ είναι μια ισχυρή ομάδα, αλλά η Ρεάλ Μαδρίτης θα έχει πολύ κίνητρα, δεν μπορεί να χάσει βαθμούς. Στοιχηματίζουμε στους φιλοξενούμενους από τη Μαδρίτη (με αποδόσεις 1,92).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *