The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γλάντμπαχ εναντίον Μπάγερν Μονάχου: προγνωστικά για στοίχημα

БоруссияМ-Бавария-13.08

Πρωτάθλημα Γερμανίας

Παρασκευή, 13 Αύγουστος 2021, 9:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Μπορούσια Παρκ

Την Παρασκευή ξεκινά η πολυαναμενόμενη Bundesliga. Προσφέρουμε την αιτιολογημένη μας πρόβλεψη για τον αγώνα ΓλάντμπαχΜπάγερν Μονάχου.

Η Γκλάντμπαχ πρέπει να παλέψει για την πρώτη τετράδα

Η Γλάντμπαχ την περασμένη σεζόν στενοχώρησε με τις επιδόσεις στο πρωτάθλημα, τερματίζοντας στην μόλις όγδοη θέση, γεγονός που άφησε τον σύλλογο πίσω από τα κύπελλα Ευρώπης. Μια τέτοια αποτυχία δεν θα συγχωρεθεί αυτή τη σεζόν, γιατί τότε η Γκλάντμπαχ έπαιζε παράλληλα στο Champions League, όπου είχε άξια εμφάνιση. Η ομάδα έχει ήδη παίξει το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν, ήταν σε θέση να νικήσει την Καϊζερσλάουτερν εκτός έδρας στο Κύπελλο Γερμανίας – 1:0. Πέντε παίκτες ταυτόχρονα θα χάσουν την επερχόμενη συνάντηση λόγω τραυματισμών.

Πώς θα είναι η Μπάγερν Μονάχου υπό τον Νάγκελσμαν

Οι Βαυαροί κέρδισαν ως συνήθως την Bundesliga την περασμένη σεζόν, εκτός από αυτό, ο σύλλογος δεν μπορούσε να πάρει άλλο τρόπαιο. Η ομάδα έπαιξε καταστροφικά σε φιλικούς αυτό το καλοκαίρι, τρεις ήττες και μία ισοπαλία. Ήττες από την Κολωνία, την Μπορούσια Μενχενγκλάντμπαχ και τη Νάπολι, καθώς και ισοπαλία με την Άγιαξ. Φυσικά, όχι σε όλα τα παιχνίδια συμμετείχαν οι παίκτες της βάσης και δεν υπήρχε κίνητρο, αλλά υπό τον Νάγκελσμαν ακόμα δεν κατάφεραν να κερδίσουν. Οι Βαυαροί έχουν επίσης απώλειες προσωπικού, έξι παίκτες θα χάσουν τη συνάντηση.

Προσωπικές συναντήσεις

Και οι δύο προσωπικές συναντήσεις την περασμένη σεζόν ήταν εξαιρετικά παραγωγικές, οι ομάδες αντάλλαξαν εντός έδρας νίκες, η Γκλάντμπαχ κέρδισε 3:2 και η Μπάγερν Μονάχου απάντησε με 6:0. Οι σύλλογοι μάλιστα συναντήθηκαν αυτό το καλοκαίρι στο φιλικό, εδώ η νίκη ήταν υπέρ της Γλάντμπαχ 2:0.

Πρόβλεψη

Μια ενδιαφέρουσα μάχη ανοίγει την Bundesliga, οι φορείς στοιχημάτων περιμένουν θεαματικό και υψηλής ποιότητας ποδόσφαιρο από τις ομάδες. Μας φαίνεται ότι οι αντίπαλοι δεν θα ευχαριστήσουν τους οπαδούς με την απόδοση. Αυτός είναι μόνο ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος, οι παίκτες πρέπει ακόμα να φτάσουν στη βέλτιστη φόρμα. Προσφέρουμε να ποντάρετε στο σύνολο είναι κάτω από 2,5 γκολ με απόδοση 2,1.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *