The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γλάντμπαχ εναντίον Μάιντς: πρόβλεψη για τον αγώνα

БоруссияМ-Майнц-03.04_cr

Πρωτάθλημα Γερμανίας

Κυριακή, 3 Απριλίου 2022, 6:30 μ.μ.

Μπορούσια Παρκ

Αυτό το Σαββατοκύριακο θα δούμε τον αγώνα της εικοστής όγδοης αγωνιστικής της Bundesliga μεταξύ της Γλάντμπαχ και της Μάιντς.

Γλάντμπαχ

Δύο συνεχόμενες νίκες επί της Χέρτα Βερολίνου (2:0) και της Μπόχουμ (2:0) ανέβασαν την Γλάντμπαχ στην ενδέκατη θέση και την απομακρύνουν από τη ζώνη του υποβιβασμού. Πριν από αυτό όμως η ομάδα σημείωσε ήττες 0:6 από την Ντόρτμουντ και 2:3 από τη Στουτγάρδη, η διαφορά τερμάτων ανέρχεται στα 38:51. Συνολικά, η ομάδα κέρδισε 31 βαθμούς.

Μάιντς

Η Μάιντς είναι 10η με 37 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 39:30, που ταιριάζει απόλυτα με τις μέτριες φιλοδοξίες της. Ξεκινώντας από τα μέσα Φεβρουαρίου, οι Καρναβαλιστές έπαιξαν ισοπαλία 1:1 με την Άουγκσμπουργκ, νίκησαν εντός έδρας τη Λεβερκούζεν 3:2 και την Αρμίνια 4:0, ηττήθηκαν από την Ούνιον Βερολίνου (1:3) και την Ντόρτμουντ (0:1).

Πρόβλεψη

Όσο για μένα, το καταστροφικά κακό παιχνίδι της Μάιντς εντός έδρας (μόνο επτά βαθμοί από τους 37 πιθανούς) θα βοηθήσει τη Γλάντμπαχ, η οποία στο τέλος της σεζόν κέρδισε καλή φόρμα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Γλάντμπαχ με χάντικαπ 0 με απόδοση 1,71.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *