The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γλάντμπαχ εναντίον Λεβερκούζεν: πρόβλεψη για τον αγώνα

БоруссияМ-Байер-06.03b

Πρωτάθλημα Γερμανίας

Σάββατο, 6 Μαρτίου 2021, 4:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Μπορούσια Παρκ

Η Γερμανία θα δώσει και πάλι το μεγαλύτερο μέρος της προσοχής του ποδοσφαίρου το Σάββατο. Δεν θα υπάρχουν μόνο πολλές συναντήσεις ποσοτικά, αλλά και τα πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια του Σαββατοκύριακου στη Bundesliga 1. Ένας από τους πιο σημαντικούς αγώνες θα δει η Μενχενγκλάντμπαχ, όπου η τοπική Μπορούσια Γλάντμπαχ θα φιλοξενεί την Λεβερκούζεν. Ποιος από τους συλλόγους σε κρίση μπορέσει να ανατρέψει την κατάσταση;

Η Γλάντμπαχ συνεχίζει να πέφτει

«Τα πουλάρια» θα αποχωριστούν με το Λισιέν Φαβρ το καλοκαίρι. Βασικά, ανακοινώθηκε επίσημα ότι οι «συμπαίκτες» από Ντόρτμουντ θα αγοράσουν τη σύμβαση του τεχνικού. Αλλά μπορεί ο Ελβετός να απολυθεί και νωρίτερα. Έχασε την Τρίτη από τους μελλοντικούς του παίκτες: χάρη στο γκολ του Jadon Sancho αποκλείσανε τους γηπεδούχους του Borussia Park στους προημιτελικούς του κυπέλλου. Και αυτό δεν είναι η πρώτη αποτυχία της ομάδας τον τελευταίο καιρό. Έχασε χωρίς ιδιαίτερη μάχη και χωρίς πιθανότητα θετικού αποτελέσματος στο Champions League με τη Μάντσεστερ Σίτι. Αυτό το 0-2 σημαίνει ότι οι Γερμανοί θα αποχαιρετήσουν το Ευρωπαϊκό Κύπελλο στο δεύτερο αγώνα. Και είναι απίθανο να επιστρέψουν εκεί το φθινόπωρο. 5 αγώνες χωρίς νίκες, οι οποίοι έφεραν μόνο 2 βαθμούς, έριξαν το κλαμπ κάτω στη μέση της κατάταξης της Μπουντεσλίγκα.

Η Λεβερκούζεν κατέστρεψε τα πάντα χειμώνα

Οι «ασπιρίνες» επιβεβαίωσαν την ιδιότητα τους ως έναν από τους μεγαλύτερους χαμένους στο γερμανικό ποδόσφαιρο την περασμένη σεζόν. Τότε κατέστρεψαν τα πάντα στο τέλος, χάνοντας πρώτα τον αγώνα για την 4η θέση και το Champions League (παρεμπιπτόντως, από την Γλάντμπαχ), και στη συνέχεια χάνοντας στον τελικό του κυπέλλου από την απίστευτη Μπάγερν Μονάχου. Φαινόταν όμως ότι θα ήταν δυνατό να εκδικηθεί στη νέα σεζόν. Για μεγάλο χρονικό διάστημα ο σύλλογος από το Λεβερκούζεν δεν έχανε στην εγχώρια αρένα, και μάλιστα ανέβηκε στην πρώτη θέση για μικρό χρονικό διάστημα, και ταυτόχρονα πέρασε με σιγουριά στην φάση των ομίλων του Europa League. Όλα έσπασαν μετά την ισοπαλία πριν από τα Χριστούγεννα με τη Μπάγερν Μονάχου. Ως αποτέλεσμα, οι παίκτες του Peter Bose ξεκινούν την άνοιξη, έχοντας αποκλειστεί τόσο από το κύπελλο όσο και από το Europa League. Στην Μπουντεσλίγκα σημειώθηκαν μόνο 2 νίκες και 9 βαθμοί στους τελευταίους 11 γύρους, συμπεριλαμβανομένου του 1-2 εντός έδρας με τον Φράιμπουργκ την περασμένη Κυριακή.

Προηγούμενοι αγώνες

Το 2020 η Λεβερκούζεν ήταν σε θέση να κερδίσει 2 νίκες στη σειρά: 3-1 τον Μάιο στο Μενχενγκλάντμπαχ και 4-3 στο Λεβερκούζεν τον Νοέμβριο. Τώρα πρέπει να επεκτείνουν αυτήν τη σειρά στην έδρα του άμεσου ανταγωνιστή.

Πρόβλεψη

Και οι δύο λέσχες φαίνονται πολύ ασταθείς, θα μπορούσαμε κιόλας να πούμε, «αδύναμες». Όμως, χάνοντας πολλά, οι ομάδες σκοράρουν, οπότε στοιχηματίζουμε στο σύνολο είναι πάνω από 2,5 (απόδοση 1,74).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *