The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γκρόιτερ Φιρτ εναντίον Μπάγερν Μονάχου: προγνωστικά για στοίχημα

ГройтерФюрт-Бавария-24.09

Πρωτάθλημα Γερμανίας

Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου 2021, 9:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Σπόρτπαρκ Ρόνχοφ

Ο έκτος γύρος της γερμανικής Bundesliga θα ξεκινήσει την Παρασκευή, με τον αγώνα μεταξύ Γκρόιτερ Φιρτ – Μπάγερν Μονάχου, πρόβλεψη δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα μας. Υπάρχουν πιθανότητες για έναν αουτσάιντερ απέναντι στο βασικό γκραντ;

Η Γκρόιτερ Φιρτ δυσκολεύεται στην ελίτ

Για το νεοφερμένο της Bundesliga είναι πολύ δύσκολο να προσαρμοστεί στην ισχυρότερη γερμανική κατηγορία, κατάφερε να σημειώσει μόλις έναν βαθμό σε πέντε ματς. Με ένα τόσο μέτριο αποτέλεσμα, η Γκρόιτερ Φιρτ βρίσκεται στην τελευταία θέση. Ο σύλλογος σίγουρα δεν περιμένει κάτι καλύτερο από τον αγώνα επιβίωσης. Στον τελευταίο γύρο η ομάδα σκόραρε πρώτη εκτός έδρας στη Χέρτα Βερολίνου, αλλά δεν μπόρεσε να διατηρήσει το πλεονέκτημα, χάνοντας στο τέλος με σκορ 1:2. Τρεις παίκτες δεν θα παίξουν κόντρα στους Βαυαρούς, έχουν τραυματισμούς.

Οι Βαυαροί είναι αδίστακτοι

Μέχρι στιγμής η Μπάγερν Μονάχου πάει καλά, χάρη στο λάθος της Βόλφσμπουργκ στον τελευταίο γύρο, η ομάδα βγήκε στην κορυφή στο πρωτάθλημα, μπροστά από τους προαναφερθέντες “λύκους” σε επιπλέον δείκτες. Στον τελευταίο γύρο οι παίκτες του Νάγκελσμαν νίκησαν συντριπτικά την Μπόχουμ στην έδρα της 7:0. Η Μπάγερν Μονάχου κερδίζει εξαιρετικά συντριπτικά το τελευταίο διάστημα, με τον σύλλογο να πετυχαίνει κατά μέσο όρο 4 γκολ ανά παιχνίδι στη Bundesliga. Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα με 7 γκολ σε πέντε παιχνίδια πρωταθλήματος. Λόγω της τραυματισμών ο Κομάν και ο Τολίσο σίγουρα δεν θα παίξουν στον επερχόμενο αγώνα.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι αντίπαλοι έχουν μια ειλικρινά φτωχή ιστορία αναμετρήσεων, μόνο τέσσερις αγώνες, σε όλες τις περιπτώσεις κέρδισαν οι Βαυαροί. Τελευταία φορά οι ομάδες συναντήθηκαν το 2013.

Πρόβλεψη

Τρομάζω να φανταστώ τι μπορεί να κάνει η Μπάγερν Μονάχου στη σημερινή της μορφή με έναν αουτσάιντερ στο πρωτάθλημα. Μία από τις περιπτώσεις που οι φιλοξενούμενοι μπορούν να σκοράρουν όσο θέλουν, ακόμη και με την εναλλαγή σύνθεσης της ομάδας, οι γηπεδούχοι έχουν ελάχιστες πιθανότητες να σωθούν. Ποντάρουμε εδώ στη νίκη των Βαυαρών με χάντικαπ -2,5 γκολ και απόδοση 1,76.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *