The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γκοϊάς εναντίον Μπραγκαντίνο: πρόβλεψη για τον αγώνα

Гояс-Брагантино-28.05_cr

Πρωτάθλημα Βραζιλίας

Σάββατο, 28 Μαΐου 2022, 10:30 μ.μ.

Estádio da Serrinha

Στο πλαίσιο του όγδοου γύρου του Μπραζιλεϊράο, ο επίλεκτος νεοφερμένος Γκοϊάς θα δοκιμάσει τις δυνάμεις του με φόντο την Μπραγαντίνο.

Γκοϊάς

Δέκατη πέμπτη θέση, οκτώ βαθμοί και διαφορά τερμάτων 7:10 είναι η τρέχουσα απόδοση της Γκοϊάς, η οποία σίγουρα θα περάσει όλη τη σεζόν στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα. Στις πέντε τελευταίες συναντήσεις οι «παπαγάλοι» νίκησαν την Ατλέτικο Γκοιανιένσε (1:0) και τη Σάντος (1:0), σημείωσαν ισοπαλία 2:2 με την Ατλέτικο Μινέιρο, καθώς έχασαν με σκορ 2:3 από την Αβάι και 0:1 από τη Φλαμένγκο.

Μπραγκαντίνο

Σε παρόμοιο χρονικό διάστημα η Μπραγαντίνο αποδείχτηκε δυνατότερη από την Σεάρα (1:0), αλλά ταυτόχρονα έκανε λάθη σε μονομαχίες με Σάο Πάολο (1:1), Κορίνθιανς (0:1), Ατλέτικο Μινέιρο (1:1) και Παλμέιρας (0:2). Έτσι, οι Red Bulls κέρδισαν εννέα βαθμούς με διαφορά τερμάτων 9:7 και έπεσαν στη δέκατη τρίτη θέση.

Πρόβλεψη

Από αυτή την αναμέτρηση δεν περιμένω υπερβολική βαθμολογία, γιατί και οι δύο ομάδες δεν είναι ιδιαίτερα θεαματικές. Καθώς η δύσκολη θέση στο βαθμολογικό πίνακα του τουρνουά τους υποχρεώνει να παίζουν με εξαιρετική προσοχή. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: το σύνολο είναι κάτω από 2,5 με απόδοση 1,71.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *