The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γκλάντμπαχ εναντίον Χόφενχαϊμ: πρόβλεψη για τον αγώνα

009-BorussiaM'gladbach-1899Hoffenheim-04.05

Πρωτάθλημα Γερμανίας

Σάββατο, 4 Μαΐου 2019, 4:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Μπορούσια Παρκ

Ο 32ος γύρος της Μπουντεσλίγκα θα μας χαρίσει μια ενδιαφέρουσα αναμέτρηση μεταξύ δύο πραγματικών υποψηφίων για τη ζώνη του Champions League, οι οποίοι σκόνταψαν το προηγούμενο Σαββατοκύριακο ταυτόχρονα και είναι πρόθυμοι να αποκατασταθούν.

Τρεις αγώνες πριν από το τέλος του πρωταθλήματος η Γκλάντμπαχ βρίσκεται στην πέμπτη θέση με 51 βαθμούς στο ενεργητικό και διαφορά τερμάτων 49:38. Επιπλέον, οι πρόσφατες ήττες 0:1 από τη Στουτγάρδη, 1:2 από τη ΡΜ Λειψίας και 1:3 από τη Φορτούνα δείχνουν κακή φόρμα των «πουλαριών» στο τέλος της σεζόν. Ακόμα και η ισοπαλία 1:1 με τη Βέρντερ και η νίκη 1:0 επί της  Ανόβερο δεν βοήθησαν εδώ, η ομάδα σκότωσε τον δεύτερο γύρο και κινδυνεύει να μην προκριθεί στο Champions League.

Η Χόφενχαϊμ με 50 βαθμούς και τα στατιστικά των επιτυχημένων σουτ 66:45 είναι η έβδομη στην κατάταξη και δηλώνει υποψηφιότητα επίσης στο να τελειώσει στην κορυφή-4, μέχρι την οποία η διαφορά είναι μόνο τέσσερις μονάδες. Την παραμονή οι Hoffe υπέστη οδυνηρή ήττα 1:4 από τη Βόλφσμπουργκ, αλλά πριν από αυτό κέρδισαν τέσσερις θριάμβους στη σειρά – Σάλκε (5:2), Χέρτα Βερολίνου (2:0), Άουγκσμπουργκ (4:0) και Μπάγερν (4:0).

Πρόβλεψη

Σύμφωνα με τους ειδικούς το ελαφρώς φαβορί αυτής της συνάντησης είναι οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι στο τέλος του πρωταθλήματος φαίνονται πολύ καλύτερα. Όσο η Γκλάντμπαχ και να προσπαθήσει να δείξει τον εαυτό της μπροστά στις κερκίδες της, εδώ μπορεί να ελπίζει το μέγιστο μια ισοπαλία. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Χόφενχαϊμ με χάντικαπ 0 με απόδοση 1,81.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *