The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γκλάντμπαχ εναντίον Μπορούσια Ντόρτμουντ: πρόβλεψη για τον αγώνα

BorussiaMonchengladbach-BorussiaDortmund-18.02

Μπουντεσλίγκα

Μπορούσια Παρκ

Κυριακή, 18 Φεβρουαρίου 2018, 7:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στο πλαίσιο του 23ου γύρου της Μπουντεσλίγκα η Μπορούσια Μενχενγκλάντμπαχ στην έδρα της θα φιλοξενεί τους συμπαίκτες από την Μπορούσια Ντόρτμουντ. Σε αυτό το ζευγάρι οι εταιρίες των στοιχημάτων είναι στο πλευρό των μελλοντικών γηπεδούχων, αν και αξίζει να δώσετε προσοχή στο γεγονός ότι οι «σφίγγες» στο μέσο της εβδομάδας έπαιξαν ένα δύσκολο ματς του Γιουρόπα Λιγκ εναντίον της ιταλικής Αταλάντα, το οποίο πήρε από τους «μαύρο-κίτρινους» αρκετές δυνάμεις. Απ’ αυτό σίγουρα θα επωφεληθούν τα «μουλάρια», που είναι αναγκασμένοι να διορθώσουν την κατάσταση στη βαθμολογία της Μπουντεσλίγκα.

Μόνο δέκατοι

Η Μπορούσια Μενχενγκλάντμπαχ μετά από 22 γύρους στην Μπουντεσλίγκα είναι μόνο στη δέκατη θέση στο βαθμολογικό πίνακα με 31 βαθμούς στο ενεργητικό, που είναι 11 μονάδες περισσότερο από τη Μάιντς, η οποία βρίσκεται στη ζώνη των μεταβατικών αγώνων, τρεις λιγότερο από τη Σάλκε, η οποία είναι στο Top-6. Η Μπορούσια Μενχενγκλάντμπαχ έχει όλες τις δυνατότητες να ανταγωνιστεί για τη θέση στην ζώνη των ευρωπαϊκών κυπέλλων.

Ξανά κέρδισε

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ αντιμετώπισε προβλήματα στον αγώνα ενάντια στην Αταλάντα. Οι Ιταλοί ήρθαν στο «Signal Idun» για να παίξουν με τη βάση, για τους παίκτες από το Μπέργκαμο το Γιουρόπα Λιγκ είναι πολύ σημαντικό, γιατί στην ουσία είναι η μοναδική ευκαιρία για την ενδεκάδα του Gasperini να προκριθούν στο Champions League για την επόμενη σεζόν. Η Ντόρτμουντ κέρδισε τη συνάντηση, αλλά δέχτηκε δύο γκολ στο δικό της δίχτυ. Γενικώς αξίζει να δοθεί προσοχή στο γεγονός ότι η Ντόρτμουντ έχει προβλήματα με την άμυνα, έχει χάσει επίσης δύο από την Κολωνία, Φράιμπουργκ, ένα από την Χέρτα.

Πρόβλεψη

Η Μπορούσια Μενχενγκλάντμπαχ έχει μια καλή γραμμή της επίθεσης, οι φιλοξενούμενοι έχουν πολλά κίνητρα, θα κάνουν τα πάντα για να κερδίσουν την επόμενη Κυριακή. Η Ντόρτμουντ έχει προβλήματα με τη σύνθεση και χάνει πολλά. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: η Μπορούσια Μενχενγκλάντμπαχ δε θα χάσει με απόδοση 1,68


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *