The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γκλάντμπαχ εναντίον Μπάγερν Μονάχου: πρόβλεψη για τον αγώνα

006-BorussiaM-BayernM-02.03

Πρωτάθλημα Γερμανίας

Μπορούσια Παρκ, Λονδίνο

Σάββατο, 2 Μαρτίου 2019, 7:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Μπορούσια Μενχενγκλάντμπαχ

Η Μπορούσια Μενχενγκλάντμπαχ σε υψηλό επίπεδο πέρασε το πρώτο μισό της σεζόν. Το νέο έτος ξεκίνησε επίσης άριστα, σημειώνοντας τρεις νίκες στη σειρά και διεκδικώντας 2 θέσεις στην κατάταξη. Τώρα, όμως, η Γκλάντμπαχ άρχισε να κουράζεται και ως αποτέλεσμα αυτού έπεσε αισθητά. Στους τελευταίους τρεις γύρους σημειώθηκε μία ισοπαλία και δύο ήττες εντός έδρα με συντριπτικό σκορ 0:3 και σε δύο παιχνίδια. Φυσικά δεν υπάρχει καμία πιθανότητα στον αγώνα για τη 2η θέση (διαφορά από την Μπάγερν Μονάχου αποτελεί 8 βαθμούς). Εκτός αυτού η ΡΜ Λειψίας πλησίασε πολύ κοντά (είναι μόλις 1 βαθμό πίσω) και μπορεί να μετακινήσει την Μπορούσια μία θέση πιο κάτω ήδη σε αυτόν τον γύρο. Έτσι, τα πράγματα δεν είναι καλά για την ομάδα και είναι απίθανο να μπορέσουν να διορθωθούν σε αυτή την περιοδεία.

Μπάγερν Μονάχου

Η ομάδα του Μονάχου ήταν σε θέση να προφτάσει τον κύριο αντίπαλό της, την Μπορούσια Ντόρτμουντ (η διαφορά είναι 3 βαθμοί) και τώρα δεν έχει σκοπό να τους αφήσει μακριά, τόσο περισσότερο όταν οι «σφίγγες» έχουν αρχίσει να επιβραδύνουν λίγο. Μετά από 2 παιχνίδια θα έχουν να παίξουν δεύτερο παιχνίδι με τη Λίβερπουλ στο Champions League, στο οποίο η Μπάγερν θα δώσει τον καλύτερο εαυτό της, αλλά για να παίξει ήρεμα με τη Λίβερπουλ και να μην υποστεί σοβαρές απώλειες στο εθνικό πρωτάθλημα, πρέπει να κερδίσει βαθμούς σε όλα τα παιχνίδια. Ως εκ τούτου, οι παίκτες θα έχουν αρκετά κίνητρα.

Πρόβλεψη

Φυσικά το φαβορί του αγώνα είναι η Μπάγερν Μονάχου, η οποία παρά λίγο να προσπεράσει την Μπορούσια Ντόρτμουντ. Η Γκλάντμπαχ στους τελευταίους αγώνες έδειξε θαμπό παιχνίδι και είναι αδύνατο οι παίκτες της να μπορέσουν να μαζευτούν για το παιχνίδι εναντίον ενός από τους διεκδικητές του τίτλο του πρωταθλήματος. Ως εκ τούτου, μπορείτε να στοιχηματίσετε με ασφάλεια στη νίκη της Μπάγερν Μονάχου. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τη συνάντηση: νίκη της Μπάγερν Μονάχου με απόδοση 1,56.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *