The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γκλάντμπαχ εναντίον Μπάγερν Μονάχου: προγνωστικά για στοίχημα

БоруссияМ-Бавария-27.10

Κύπελλο Γερμανίας Δεύτερος γύρος

Τετάρτη, 27 Οκτωβρίου 2021, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Γερμανία. Μενχενγκλάντμπαχ. Μπορούσια Παρκ

Ο επόμενος αγώνας των 32 του Κυπέλλου Γερμανίας μεταξύ της Γκλάντμπαχ και της Μπάγερν Μονάχου είναι προγραμματισμένος για την επερχόμενη Τετάρτη.

Γκλάντμπαχ

Η Γκλάντμπαχ τοποθετείται ως διεκδικήτρια για τον τερματισμό στη ζώνη του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου, αλλά η σημερινή δωδέκατη θέση στην Bundesliga δεν συνάδει με τις φιλοδοξίες της. Στις τελευταίες πέντε συναντήσεις τα «Παιδιά» κέρδισαν την Ντόρτμουντ  και 3:1 τη Βόλφσμπουργκ, σημείωσαν ισοπαλία 1:1 με τη Στουτγάρδη και αποδείχθηκαν επίσης πιο αδύναμοι από την Άουγκσμπουργκ (0:1) και τη Χέρτα Βερολίνου (0:1).

Μπάγερν Μονάχου

Υπό την ηγεσία του Nagelsmann η Μπάγερν Μονάχου είναι ακόμη πιο επιθετική από πριν. Στις αρχές Οκτωβρίου η ομάδα του Μοναχού έχασε απροσδόκητα 1:2 από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, μετά νίκησαν συντριπτικά την Λεβερκούζεν (5:1), την Μπενφίκα (4:0) και τη Χόφενχαϊμ (4:0). Ως αποτέλεσμα, σίγουρες πρώτες θέσεις στο πρωτάθλημα και στην ηπειρωτική αρένα.

Πρόβλεψη

Πριν από μερικούς μήνες, Γκλάντμπαχ κατάφερε να σταματήσει την Μπάγερν Μονάχου, αλλά από τότε οι παίκτες του Μοναχού έγιναν πολύ πιο αδίστακτοι. Δεν θα εκπλαγώ αν στον επερχόμενο αγώνα θα απελευθερώσουν όλη τους την επιθετική δύναμη στην ομάδα από τη Μενχενγκλάντμπαχ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Μπάγερν Μονάχου και το σύνολο είναι πάνω από 2,5 με απόδοση 1,78.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *