The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γκλάντμπαχ εναντίον Βόλφσμπουργκ: Πρόβλεψη για τον αγώνα

БоруссияМ-Вольфсбург-16.06b

Μπουντεσλίγκα

Τρίτη, 16 Ιουνίου 2020, 7:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Borussia-Park

Ο αρχικός αγώνας του τριάντα δεύτερου γύρου της Μπουντεσλίγκα μεταξύ Γκλάντμπαχ και Βόλφσμπουργκ θα πραγματοποιηθεί ήδη την επόμενη Τρίτη.

  • Κεκλεισμένων των θυρών.
  • Ο Στέφαν Λάινερ έχει δεχτεί τις πιο πολλές κίτρινες κάρτες (9) για την Γκλάντμπαχ. Ο Μαξιμίλιαν Άρνολντ της Βόλφσμπουργκ έχει δεχτεί οχτώ κίτρινες.
  • Η Βόλφσμπουργκ δεν έχασε σε κανέναν από τους τελευταίους επτά εκτός έδρας αγώνες.
  • Η Βόλφσμπουργκ έχει τρεις εκτός έδρας σερί νίκες.

Γκλάντμπαχ

Προς το παρόν η Γκλάντμπαχ είναι τέταρτη με 56 βαθμούς στο ενεργητικό και διαφορά τερμάτων 58:38. Ωστόσο, τα «μουλάρια» απέχουν πολύ από τη βέλτιστη φόρμα τους. Εξ αρχής ήταν δύσκολη η αποστολή της το περασμένο Σάββατο κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου. Το πάλεψε αρκετά, κατάφερε να ισοφαρίσει, ωστόσο δέχθηκε ένα δεύτερο τέρμα στο τελευταίο πεντάλεπτο της αναμέτρησης και τελικώς ηττήθηκε με 2-1. Δεύτερη σερί ήττα για τα «πουλάρια», μετά από αυτή από την Φράιμπουργκ (1-0). Έπεσε στην 5η θέση της βαθμολογίας, ωστόσο στάθηκε τυχερή καθώς η Λεβερκούζεν δεν κέρδισε τη Σάλκε (1-1), με αποτέλεσμα η μεταξύ τους διαφορά να είναι στον πόντο.

Βόλφσμπουργκ

Δεδομένα «στραβοπάτημα» αποτελεί για τη Βόλφσμπουργκ η εντός έδρας ισοπαλία της περασμένης αγωνιστικής κόντρα στη Φράιμπουργκ. Προηγήθηκε με 2-0, στην συνέχεια όμως χαλάρωσε και το πλήρωσε με δύο τέρματα. 2-2 το τελικό αποτέλεσμα. Παρέμεινε στην 6η θέση της βαθμολογίας με 43 βαθμούς, στο +3 από την 7η Χόφενχαϊμ και στο +4 από τη Φράιμπουργκ. Δεν έχει εύκολες αναμετρήσεις μέχρι το τέλος, καθώς μετά τη Γκλάντμπαχ, φιλοξενείται από τη Σάλκε και υποδέχεται την τελευταία αγωνιστική την Μπάγερν Μονάχου.

Πρόβλεψη

Η Βόλφσμπουργκ είναι μία ομάδα που σκοράρει με άνεση εκτός έδρας. Η Γκλάντμπαχ είναι επίσης μαχητική και δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα στο γκολ. Αμφότερες χρειάζονται το θετικό αποτέλεσμα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον επερχόμενο αγώνα είναι: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,57.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *