The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γκλάντμπαχ εναντίον Βέρντερ Βρέμης: προγνωστικά για τον αγώνα

БоруссияМ-Вердер-17.03

Πρωτάθλημα Γερμανίας

Παρασκευή, 17 Μαρτίου 2023, 9:30 μ.μ.

Μπορούσια Παρκ

Αυτή την Παρασκευή, η Γκλάντμπαχ στο Μενχενγκλάντμπαχ θα φιλοξενήσει τον εναρκτήριο αγώνα του εικοστού πέμπτου γύρου της Bundesliga όταν θα παίξει με τη Βέρντερ Βρέμης.

Γκλάντμπαχ

Από τα μέσα Φεβρουαρίου, η Γκλάντμπαχ μπορεί να υπερηφανεύεται μόνο για τον εντυπωσιακό θρίαμβο 3:2 επί της Μπάγερν Μονάχου, ο οποίος αντικαταστάθηκε από αστοχίες με την Χέρτα Βερολίνου (1:4), Μάιντς (0:4), Φράιμπουργκ (0:0) και ΡΜ Λειψίας (0: 3). Ως αποτέλεσμα, η πτώση στη δέκατη θέση της βαθμολογίας με 30 βαθμούς στο ενεργητικό και διαφορά τερμάτων 38:42.

Βέρντερ Βρέμης

Η Βέρντερ Βρέμης κέρδισε τους ίδιους 30 βαθμούς, αλλά λόγω της χειρότερης διαφοράς τερμάτων 37:46 είναι μόλις ενδέκατη. Σημειώνω ότι στις προηγούμενες πέντε συναντήσεις, οι «μουσικοί» υπέστησαν τέσσερις ήττες από την Ντόρτμουντ (0:2), την Άιντραχτ Φραγκφούρτης (0:2), την Άουγκσμπουργκ (1:2) και την Λεβερκούζεν (2:3), έχοντας καταφέρει να απαντήσουν στους επικριτές τους μόνο με νίκη 3:0 επί του αουτσάιντερ Μπόχουμ.

Πρόβλεψη

Και οι δύο ομάδες απέχουν πολύ από τη βέλτιστη κατάστασή τους – σε μεγάλο βαθμό λόγω του εξαιρετικά αδύναμου παιχνιδιού στην άμυνα. Δεν θα εκπλαγώ αν τόσο η Γκλάντμπαχ όσο και η Βέρντερ Βρέμης συνεχίσουν το παρατεταμένο σερί τους με χαμένα γκολ και στην αντιμέτωπη αναμέτρηση. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,53.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *