The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γκάνα εναντίον Τυνησία: πρόβλεψη για τον αγώνα

008-Cameroon-Ghana-29.06

Κύπελλο Εθνών Αφρικής – Γύρων των 16

Στάδιο Ισμαηλίας

Δευτέρα, 8 Ιουλίου 2019, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Τη Δευτέρα βράδυ, 8 Ιουλίου, στην αιγυπτιακή πόλη Ισμαηλία θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας των 16 του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής 2019 θα, όπου θα συναντηθούν οι εθνικές ομάδες της Γκάνα και της Τυνησίας. Αυτές είναι καλές ομάδες που αξίζουν να προκριθούν στα προημιτελικά. Ωστόσο, θα προκριθεί μόνο ένας, γι’ αυτό προτείνουμε να διαβάσετε πλήρως την πρόβλεψη για τον αγώνα Γκάνα – Τυνησία.

Επιτέλους η ομάδα πήρε φόρα

Προς το παρόν, η εθνική ομάδα της Γκάνα φαίνεται αρκετά καλή, αλλά η ομάδα έχει περιθώρια ανάπτυξης. Στην αρχή του τουρνουά οι παίκτες του James Appiah φαίνονταν κανονικοί, αλλά δεν μπορούσαν να κερδίσουν (δύο ισοπαλίες στη σειρά). Και μόνο στον τρίτο γύρο τα “μαύρα άστρα” “ξέσπασαν” και νίκησαν την εθνική ομάδα της Αγκόλα – 2:0. Και στο τέλος η εθνική ομάδα κατάφερε με 5 βαθμούς να οδηγήσει τον όμιλο F. Γενικά στο γήπεδο ποδοσφαίρου, η Γκάνα επιδεικνύει ισχυρό παιχνίδι με έμφαση στην επίθεση, της αρέσει να κυριαρχεί.

Θαμπό παιχνίδι

Την ίδια στιγμή, η εθνική ομάδα της Τυνησίας στην φάση των ομίλων δεν κέρδισε ποτέ, αλλά και δεν έχασε. Δηλαδή, οι παίκτες του Alain Giresse σημείωσε τρεις ισοπαλίες (το συνολικό σκορ ήταν 2:2). Με αυτό το αποτέλεσμα οι Τυνήσιοι κατά κάποιο τρόπο κατάφεραν να πάρουν τη 2η θέση του ομίλου Ε, που φαίνεται λίγο παράλογο. Όσο για το παιχνίδι των “αετών της Καρχηδονίας”, είναι πολύ φτωχό, οι πιο συγκρατημένες ομάδες δεν φαίνονται χειρότερες από αυτούς…

Πρόβλεψη

Η εθνική ομάδα της Γκάνα ανέβαζε ρυθμούς σταδιακά στο τουρνουά και τώρα πρέπει να «σκίσει» τον αντίπαλο. Η εθνική της Τυνησίας στην φάση των ομίλων έδειξε αδύναμο παιχνίδι χωρίς καμία πρόοδο. Έτσι στα πλέι-οφ οι παίκτες της Γκάνας πρέπει να ηγούνται στον αγώνα, σ’ αυτό και προτείνουμε να ποντάρετε. Γιατί άλλωστε πρέπει να αποτύχει πιο σταθερή και καλύτερη ομάδα; Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Γκάνα ή ισοπαλία με απόδοση 1,44.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *