The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γιουβέντους – Φιορεντίνα: πρόβλεψη για τον αγώνα

Juventus-Fiorentina-20.09

Σέριε Α’ Ιταλίας

“Allianz Arena”, Τορίνο

Ημερομηνία αγώνα: 20/09/2017 09:45 μ.μ. (Ώρα Ελλάδας)

Στον πέμπτο γύρο του ιταλικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου η Γιουβέντους θα φιλοξενεί στην έδρα της τη Φιορεντίνα. Αυτός ο αγώνας, ίσος μαζί με τον αγώνα Λάτσιο – Νάπολι, μπορεί να θεωρηθεί αγώνας της περιοδείας. Η Γιουβέντους είναι ξεκάθαρο φαβορί, η ομάδα του Τορίνο γίνεται ισχυρότερη κάθε χρόνο, ενώ στη Φιορεντίνα υπήρξαν μεγάλες αλλαγές από την περασμένη σεζόν. Ο Stefano Pioli κτίζει μια νέα ομάδα, ένας μεγάλος αριθμός ισχυρών ερμηνευτών έφυγε από τις τάξεις του φλωρεντινικού συλλόγου.

Χτύπημα από την Μπάρτσα

Η Γιουβέντους την περασμένη εβδομάδα έχασε συντριπτικά από την Μπαρτσελόνα στο εκτός έδρας παιχνίδι στο Champions League. Μετά από αυτή την ήττα οι “ζέβρες” έπαιξαν εκτός έδρας με τη Σασουόλο και κέρδισαν τους “μαύρο-πράσινους” με σκορ 3:1, παρουσιάζοντας ταυτόχρονα υψηλού επιπέδου ποδόσφαιρο. Συνολικά στο ενεργητικό της η Γιούβε έχει 12 βαθμούς μετά από τέσσερις γύρους, καθώς και η Νάπολι και η Ίντερ. Την τρέχουσα σεζόν οι Τορίνοι έχουν αξιοπρεπείς ανταγωνιστές.

Δεν είναι ίδια

Η Φιορεντίνα στη σύνθεση είναι τώρα πολύ κατώτερη από τον ίδιο τον εαυτό της της περασμένης σεζόν, αλλά έξι βαθμούς στους τέσσερις γύρους η ομάδα κατάφερε να κερδίσει. Οι νίκες σημειώθηκαν πάνω στην Ελλάς Βερόνα και Μπολόνια. Στο παθητικό υπάρχουν ήττες από την Ίντερ εκτός έδρας και τη Σάμπα εντός έδρας. Στην κατάταξη της Σέριε A’ Ιταλίας οι μελλοντικοί φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην ένατη θέση.

Πρόβλεψη

Είναι δύσκολο να βρεθεί σε τι η Φιορεντίνα είναι ισχυρότερη από τη Γιουβέντους. Σε όλα τα συστατικά της τέχνης του ποδοσφαίρου η ομάδα της Φλωρεντίας είναι κατώτερη από την ενδεκάδα του Τορίνο, οπότε μπορούμε να συμφωνήσουμε με τις εταιρείες στοιχημάτων και να ποντάρουμε σ’ αυτή τη συνάντηση στη συντριπτική νίκη της ομάδας του Allegri, η οποία πραγματοποιεί δύσκολο αγώνα για την ηγετική θέση στην Σέριε A. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Γιουβέντους με χάντικαπ -0,75 με απόδοση 1,43.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *