The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γιουβέντους (Ιταλία) εναντίον Μπαρτσελόνα (Ισπανία): Πρόβλεψη για τον αγώνα

Ювентус-Барселона-28.10b

Champions League – Φάση ομίλων – Όμιλος Ζ – 2 ημέρα αγωνιστικής από τις 6

Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου 2020, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ιταλία. Τουρίνο. Στάδιο Allianz

Η σημαντικότερη διακόσμηση της Τετάρτης στο δεύτερο γύρο του Champions League θα είναι η μάχη μεταξύ φιλόδοξων Γιουβέντους και Μπαρτσελόνα.

Γιουβέντους

Η Γιουβέντους δεν έχασε ποτέ κάτω από τον Αντρέα Πίρλο, αλλά δύο νίκες και τρεις ισοπαλίες στη Serie A απέχουν πολύ από τις καλύτερες αποδόσεις της ομάδας. Στο Champions League οι «Bianco-neri» νίκησαν την Ντιναμό Κιέβου στην τάξη (2:0) και ανέβηκαν προσωρινά στην δεύτερη θέση στο όμιλο Ζ.

Μπαρτσελόνα

Την ίδια στιγμή η Μπαρτσελόνα νίκησε εύκολα την Φερεντσβάρος 5:1, μετά από το οποίο έχασε 1:3 από τη Ρεάλ Μαδρίτης στο Ελ Κλασίκο. Μέχρι στιγμής οι Blaugranas βρίσκονται στη μέση της κατάταξης της La Liga με επτά βαθμούς μετά από πέντε παιχνίδια. Απ’ ό,τι φαίνεται ο Ρόναλτ Κούμαν δεν είναι σε θέση να βγάλει τους Καταλανούς από μια απότομη κατάδυση.

Πρόβλεψη

Και οι δύο ομάδες έχουν ισχυρές επιθετικές γραμμές, αλλά πολύ σπάνια αφήνουν τις εστίες τους ανέπαφες. Η πρόβλεψή μου είναι: σε μια αρκετά ανταγωνιστική αναμέτρηση, η Γιουβέντους και η Μπαρτσελόνα θα ανταλλάξουν ακριβή σουτ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον επερχόμενο αγώνα είναι: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,66.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *