The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γιουβέντους εναντίον Τότεναμ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Juventus-Tottenham-13.02

Τσάμπιονς Λιγκ

Στάδιο Allianz, Τορίνο

Τρίτη,  13 Φεβρουαρίου 2018, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ο κεντρικός αγώνας της επόμενης Τρίτης θα είναι το ματς μεταξύ Γιουβέντους και Τότεναμ, το οποίο θα διεξαχθεί στην έδρα της ιταλικής πρωταθλήτριας, η οποία έχει ήδη ξεχαστεί, πότε έβγαζε γκολ από το δίχτυο της. Σε αυτό το ζευγάρι οι εταιρείες στοιχημάτων είναι στο πλευρό των μελλοντικών γηπεδούχων, αλλά είναι σημαντικό να δοθεί προσοχή στην άριστη φόρμα της αγγλικής ομάδας, η οποία αυτή τη στιγμή δείχνει το υψηλότερο επίπεδο του ποδοσφαίρου.

Δεύτεροι στη Σέριε Α’

Η Γιουβέντους συνεχίζει την προσπάθειά της να προφτάσει τη Νάπολι στο πρωτάθλημα Ιταλίας. Οι Ναπολιτάνοι έχουν φύγει από τους Τουρίνους ένα βαθμό και δεν θέλουν με τίποτα να χάσουν τους βαθμούς. Στα τελευταία πέντε παιχνίδια οι “ζέβρες” μόνο κέρδιζαν, και όλες οι νίκες είναι στεγνές. Τα θύματα των “μαύρο- λευκών” ήταν η Τζένοα, Κιέβο, Αταλάντα, Σασούλο και η Φιορεντίνα. Οι αντίπαλοι της Γιούβε δεν ήταν κακοί, αλλά τη ίδια ισχυρή ομάδα με την Τότεναμ μεταξύ αυτών δεν υπήρχε.

Ισχυρή Τότεναμ

Οι “σπερς” για τελευταία φορά δεν σημείωσαν γκολ τον μακρινό Νοέμβριο στον εκτός έδρας αγώνα με την Άρσεναλ, από τότε η ομάδα σημείωσε άριστη φόρμα. Η Τότεναμ, μετά από 27 γύρους, κατάφερε να σκοράρει 52 βαθμούς, σημείωσε 52 γκολ, δηλ. 1.93 γκολ ανά συνάντηση. Εκτός έδρας η ομάδα του Ποκετίνιο έπαιξε 13 αγώνες στην Premier League στην τρέχουσα σεζόν, σημείωσε +6 =3 -4, η διαφορά τερμάτων είναι 23:15, δηλαδή η αποτελεσματικότητα στα εκτός έδρας παιχνίδια δεν πέφτει πολύ.

Πρόβλεψη

Η Τότεναμ έχει ισχυρή γραμμή της επίθεσης, είναι πολύ σημαντικό για αυτήν την ομάδα να σκοράρει στο Τορίνο. Η Γιουβέντους ξέρει πολύ καλά να αμύνεται, αλλά αργά ή γρήγορα η ομάδα του Allegri θα χάσει και είναι πολύ πιθανό ότι θα γίνει από την Τότεναμ. Στο επερχόμενο παιχνίδι μπορείτε να δοκιμάσετε να στοιχηματίζετε στο ατομικό σύνολο της φιλοξενούμενης ομάδας. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: ατομικό σύνολο της Τότεναμ πάνω από 0,5 με απόδοση 1,54.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *