The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γιουβέντους εναντίον Τσέλσι: προγνωστικά για στοίχημα

Ювентус-Челси-29.09

Champions League – Φάση ομίλων – Όμιλος Η– 2 ημέρα αγωνιστικής από τις 6

Τετάρτη, 29 Σεπτεμβρίου 2021, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Γιουβέντους

Σε έναν από τους κεντρικούς αγώνες του Champions League την Τετάρτη θα παίξουν η Γιουβέντους και η Τσέλσι, πρόβλεψη για τον αγώνα μεταξύ τους ετοιμάστηκε από τους ειδικούς του πόρου μας.

Η Γιούβε δεν παίζει με δυνάμεις του τοπ κλαμπ

Η Γιουβέντους απέχει πολύ από τη βέλτιστη κατάστασή της αυτή τη σεζόν, με δυσκολία σημειώνοντας βαθμούς στη Serie A. Οι Τορίνιοι είναι δέκατοι στο πρωτάθλημα, τέσσερις βαθμούς πίσω από το top-4. Στον τελευταίο γύρο η ομάδα κέρδισε τη Σαμπντόρια εντός έδρας με σκορ 3:2. Στο  Τσάμπιονς Λιγκ κατάφερε να ξεκινήσει με αυτοπεποίθηση, ο σύλλογος κέρδισε το αουτσάιντερ του ομίλου σουηδική Μάλμε – 3:0. Τουλάχιστον τέσσερις παίκτες θα χάσουν αυτή τη συνάντηση λόγω τραυματισμών, συμπεριλαμβανομένου του Ντιμπάλα, αμφισβητείται η συμμετοχή στον αγώνα του Μοράτα και Ραμπιό. Φαίνεται ότι οι τύποι από το Τορίνο δεν είναι έτοιμοι να παίξουν κόντρα σε αντιπάλους τόσο υψηλού επιπέδου, ακόμη και στη δική τους αρένα.

Η Τσέλσι προβάλλει ποιοτικό ποδόσφαιρο

Οι «αριστοκράτες» ξεκίνησαν καλά τη σεζόν και μοιράστηκαν το προβάδισμα στην Πρέμιερ Λιγκ μέχρι τον τελευταίο γύρο, και έπειτα έχασαν εντός έδρας από τη Μάντσεστερ Σίτι με σκορ 0:1, η ήττα ήταν άξια, ο Τούχελ έχασε παρτίδα στο «σκάκι» από τον Γκουαρδιόλα, από άποψη τακτικής. Δεν συνέβη καταστροφή στο πρωτάθλημα, η Τσέλσι μοιράζεται τη δεύτερη θέση με τέσσερις συλλόγους, μόλις ένα βαθμό πίσω από την πρώτη Λίβερπουλ. Οι Μπλε ξεκίνησαν την πορεία τους στο τρέχον Champions League με μια μέτρια εντός έδρας νίκη επί της Ζενίτ – 1:0. Για υπενθύμιση, ο σύλλογος του Λονδίνου είναι ο νυν νικητής του τουρνουά. Στο Τορίνο ο τραυματισμένος Πούλισιτς σίγουρα δεν θα παίξει, αμφίβολη η συμμετοχή των Τζορτζίνιο, Μάουντ και Τζέιμς.

Προσωπικές συναντήσεις

Προηγουμένως οι αντίπαλοι συναντήθηκαν δύο φορές στο Champions League, το 2009 η Τσέλσι πέρασε την ομάδα του Τορίνο στους 16, κερδίζοντας 1-0 εντός έδρας και παίζοντας 2-2 εκτός έδρας. Δεύτερη φορά οι σύλλογοι συναντήθηκαν στη φάση των ομίλων, εδώ η Γιούβε κέρδισε εντός έδρας – 3:0 και στο Λονδίνο καταγράφηκε ισοπαλία – 2:2.

Πρόβλεψη

Κανείς να μην εκπλαγεί από τις αποδόσεις για αυτόν τον αγώνα, αρχικά η Γιούβε θεωρήθηκε το ελάχιστο φαβορί λόγω του στάτους της και του παράγοντα της έδρας, αλλά τώρα ένα σαφές πλεονέκτημα στα εισαγωγικά είναι στο πλευρό των Λονδρέζων. Με βάση τη μορφή και την ποιότητα του παιχνιδιού, η Τσέλσι θα πρέπει να κερδίσει με σιγουριά τρεις βαθμούς στο Τορίνο, ο μεγιστάνας της Ιταλίας έχει πάρα πολλά προβλήματα. Σας προσφέρουμε να ποντάρετε στην καθαρή νίκη των φιλοξενούμενων με απόδοση 1,91.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *