The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γιουβέντους εναντίον Τορίνο: πρόβλεψη για τον αγώνα

Ювентус-Торино-05.12b

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Σάββατο, 5 Δεκεμβρίου 2020, 7:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Γιουβέντους

Στις 5 Δεκεμβρίου, στην ιταλική Serie A, θα έχουμε συναρπαστικό ντέρμπι Γιουβέντους – Τορίνο, πρόβλεψη για το οποίο μπορείτε να διαβάσετε στον ιστότοπό μας.

Η Γιούβε δεν φαίνεται αξιόπιστη

Μετά από εννέα γύρους της Serie A, η Γιουβέντους είναι τέταρτη στο βαθμολογικό πίνακα, αν και η Νάπολι και η Ρόμα έχουν τον ίδιο αριθμό βαθμών. Η διαφορά από την πρώτη θέση είναι 6 βαθμοί, ενώ από τη δεύτερη είναι ένα βαθμό. Αυτήν την εβδομάδα η Γιουβέντους νίκησε εύκολα εντός έδρας την Ντιναμό Κιέβου στο Champions League 3:0. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο σημείωσε το 750ο γκολ στην καριέρα του, οι παίκτες του Αντρέα Πίρλο, μετά τον τέταρτο γύρο, εξασφάλισαν τη θέση τους στα πλέι οφ του τουρνουά. Στην Serie A η Γιούβε δεν έχει χάσει ακόμα, αλλά 5 ισοπαλίες σε 9 παιχνίδια είναι πολλές. Προς το παρόν δεν υπάρχει σταθερότητα στο παιχνίδι της ομάδας, μπορεί να υπάρξει αποτυχία σε οποιοδήποτε αγώνα.

Οι «ταύροι» παίζουν απλώς εντυπωσιακά μέχρι στιγμής

Η Τορίνο είναι η τρίτη από το τέλος του πρωταθλήματος με μόνο 6 βαθμούς. Οι «ταύροι» προσπαθούν να παίξουν θεαματικό ποδόσφαιρο, χάρη στο οποίο σημειώνουν πολλά. Στον τελευταίο γύρο υπήρξε ισοπαλία με τη Σαμπντόρια 2:2. Ο αρχηγός της ομάδας Andrea Belotti συνεχίζει να σκοράρει, έχει 7 γκολ στο λογαριασμό του. Αν και τα αποτελέσματα δεν είναι εντυπωσιακά, η Τορίνο δεν ο σύλλογος που πρέπει να εγκαταλείψει την ελίτ του ιταλικού ποδοσφαίρου. Η ομάδα έχει παιχνίδι, τα αποτελέσματα θα έρθουν σύντομα, πρέπει να παίξουν πιο προσεκτικά στην άμυνα.

Προσωπικές συναντήσεις

Δεν είναι δύσκολο να μαντέψει κανείς ότι η Γιουβέντους έχει ένα μεγάλο πλεονέκτημα στις προσωπικές αναμετρήσεις των εν λόγω ομάδων. Η Τορίνο έχει να νικήσει τους γείτονές της από το 2015, την περασμένη σεζόν ο σύλλογος της «Γηραιάς Κυρίας» νίκησε τον αντίπαλο δύο φορές 4:1 και 1:0.

Πρόβλεψη

Στην επερχόμενη μάχη η Γιουβέντους, φυσικά, έχει περισσότερες πιθανότητες να κερδίσει. Οι «ταύροι» προφανώς δεν θα μείνουν στην άμυνα και θα προσπαθήσουν να παίξουν στις αντεπιθέσεις. Περιμένουμε πραγματικό ντέρμπι, στο οποίο κάθε ομάδα θα παίξει για να κερδίσει. Προτείνουμε να στοιχηματίσουμε στην ανταλλαγή των γκολ που θα σημειωθούν. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,75.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *