The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γιουβέντους εναντίον Τορίνο: προγνωστικά για τον αγώνα

TURIN, ITALY - OCTOBER 15: Dusan Vlahovic of Juventus scores their side's first goal during the Serie A match between Torino FC and Juventus at Stadio Olimpico di Torino on October 15, 2022 in Turin, Italy. (Photo by Valerio Pennicino/Getty Images)

Πρωτάθλημα Ιταλίας
Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2023, 9:45 μ.μ.
Στάδιο Γιουβέντους

Στις 28 Φεβρουαρίου θα δούμε το ντέρμπι του Τορίνο, φυσικά, στην ιστοσελίδα μας μπορείτε να βρείτε πρόγνωση για τον αγώνα Γιουβέντους – Τορίνο, οι ομάδες θα παίξουν στον επόμενο γύρο της Serie A.
Η Γιούβε δείχνει χαρακτήρα
Πολλοί περίμεναν μια κρίση στη Γιουβέντους, μετά την αφαίρεση βαθμών, υπήρχαν τέτοια σημάδια, αλλά η ομάδα κατάφερε να μαζευτεί. Τώρα ο σύλλογος έχει ισχυρό ρεκόρ 5 νίκες και μία ισοπαλία σε όλες τις διοργανώσεις. Αν δεν υπήρχαν οι κυρώσεις, η ομάδα θα είχε μοιραστεί τη δεύτερη θέση, με ένα παιχνίδι στο χέρι. Η Γιούβε έχει ακόμα πιθανότητες για τρόπαια, θα υπάρξει ημιτελικός κόντρα στην Ίντερ στο Coppa Italia και οι Bianco Nerry συνεχίζουν να αγωνίζονται και στο Europa League, όπου πρόσφατα απέκλεισαν τη Ναντ, κερδίζοντας εκτός έδρας με 3-0, και ο αντίπαλος στους 16 θα είναι η Φράιμπουργκ. Τα προβλήματα στελεχών συνεχίζονται, επτά παίκτες δεν θα μπουν στον αγωνιστικό χώρο λόγω τραυματισμών.
Οι «ταύροι» δεν εντυπωσιάζουν με τη σταθερότητα
Οι «ταύροι» δεν έχουν μεγάλες προοπτικές τη φετινή σεζόν, η ομάδα είναι ένατη στο πρωτάθλημα και δεν μπορεί να παλέψει για υψηλές θέσεις σε βάθος χρόνου. Στον τελευταίο γύρο, η Τορίνο κατάφερε να χάσει βαθμούς στην έδρα της κόντρα στο απελπιστικό αουτσάιντερ Κρεμονέζε 2:2, αν και ο σύλλογος έπαιξε καλύτερα από τον αντίπαλο. Οι «ταύροι» δεν έχουν σταθερότητα, γιατί κατάφεραν να κερδίσουν μόνο μία νίκη σε τέσσερις συναντήσεις. Τέσσερις παίκτες θα χάσουν την επερχόμενη μάχη λόγω τραυματισμών.
Προσωπικές συναντήσεις
Οι αγώνες αυτών των συλλόγων διεξάγονται συνήθως με έντονο ρυθμό, ο αγώνας του πρώτου γύρου έληξε με δύσκολη νίκη για τη Γιουβέντους με σκορ 1:0.
Πρόβλεψη
Στα χαρτιά, η Γιουβέντους θεωρείται το φαβορί, με το οποίο συμφωνούμε, γιατί ο σύλλογος της «γηραιάς κυρίας» φαίνεται καλός τώρα. Φυσικά, η Τορίνο είναι αποφασισμένη να πάρει βαθμούς από τον κύριο αντίπαλο της, οπότε η μάχη θα είναι σίγουρα ενδιαφέρουσα. Ίσως η Γιούβε δεν πρέπει να τα δώσει όλα στο πρωτάθλημα, δεδομένων των κυρώσεων, αλλά αυτός ο αγώνας είναι πολύ σημαντικός. Ποντάρουμε στη νίκη των τυπικών γηπεδούχων. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Γιουβέντους με απόδοση 1,77.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *