The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γιουβέντους εναντίον Τζένοα: πρόβλεψη για τον αγώνα

Ювентус-Дженоа-11.04

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Κυριακή, 11 Απριλίου 2021, 4:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Γιουβέντους

Οι περισσότεροι από τους αγώνες του 30ου γύρου της Serie A έχουν προγραμματιστεί για την Κυριακή ή μάλλον έξι συναντήσεις. Σε ένα από αυτά τα παιχνίδια θα παίξουν η Γιουβέντους και η Τζένοα, πρόβλεψη για τον αγώνα τους θα βρείτε στις σελίδες του πόρου μας.

Οι Τορίνιοι δεν ονειρεύονται πλέον τίτλο στο πρωτάθλημα

Τώρα η Γιουβέντους είναι σε τέτοια θέση που μπορεί να επιδεινωθεί μόνο, αλλά η σεζόν δεν μπορεί να σωθεί. Αποκλείστηκαν από το Champions League, μόνο τρίτοι στο πρωτάθλημα, μόλις ένα βαθμό θέλουν μέχρι τη δεύτερη Μίλαν, ενώ 12 βαθμούς μέχρι την πρώτη Ίντερ. Από τα τρόπαια μπορούν να κερδίσουν μόνο το ιταλικό κύπελλο, όπου πρέπει ακόμα να νικήσουν την Αταλάντα στον τελικό. Η ένωση των Juve και Ronaldo δεν ήταν επιτυχής, αν και ο σύλλογος ξόδεψε πολλά χρήματα για αυτό, αλλά οι Τορίνιοι προωθήθηκε χάρη στη δημοτικότητα του Πορτογάλου. Στο τελευταίο του παιχνίδι η ομάδα τη «Γηραιάς Κυρίας» νίκησε τη Νάπολι σε ένα σκανδαλώδες αναβαλλόμενο παιχνίδι – 2:1. Δεδομένου ότι οι ομάδες πηγαίνουν κοντά μία στην άλλη, πρέπει να κρατηθούν στην πρώτη τετράδα.

Η Τζένοα είναι ικανοποιημένη με τη θέση στη μέση

Οι «Griffins» καταλαμβάνουν τη 13η θέση στο πρωτάθλημα, το οποίο είναι αρκετά συνεπές με το επίπεδο τους. Η ομάδα έχει 10 βαθμούς μέχρι τη ζώνη υποβιβασμού, γεγονός που τους κάνει να νιώθουν ασφαλείς. Στον τελευταίο γύρο, ο σύλλογος σημείωσε ισοπαλία με τη Φιορεντίνα 1:1, αν και πέρασαν σχεδόν ολόκληρο το δεύτερο ημίχρονο στην πλειοψηφία. Από τη Τζένοα ζητάνε απλώς να τελειώσει το πρωτάθλημα χωρίς αποτυχίες και υπαινιγμούς στη ζώνη κινδύνου.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι ομάδες συναντήθηκαν δύο φορές αυτή τη σεζόν, ο πρώτος γύρος έληξε με τη νίκη για την ομάδα του Τορίνο με σκορ 3:1. Η μάχη στο Ιταλικό Κύπελλο ήταν πιο έντονη, όπου η Juve κέρδισε μόνο στην παράταση με σκορ 3:2.

Πρόβλεψη

Είναι δύσκολο για τη Γιουβέντους ψυχολογικά, επειδή το έργο στο πρωτάθλημα έχει ήδη αποτύχει, πρέπει να αγωνιστούν για τη δεύτερη θέση. Η Τζένοα δεν είναι ο πιο επικίνδυνος αντίπαλος, αλλά οι Τορίνιοι έχουν λίγους αγώνες στα πλέι-οφ. Το στοίχημα στο σύνολο είναι πάνω από 2,5 φαίνεται καλό εδώ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα: σύνολο είναι πάνω από 2,5  με απόδοση 1,65.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *