The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γιουβέντους εναντίον Σπέτσια: πρόβλεψη για τον αγώνα

Ювентус-Специя-02.03b

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Τρίτη, 2 Μαρτίου 2021, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Γιουβέντους

Στις 2 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί  ο αγώνας του 25ου γύρου της Serie A μεταξύ Γιουβέντους και Σπέτσια, η πρόβλεψη είναι διαθέσιμη στη ιστοσελίδα μας.

Η Γιούβε δεν μπορεί να κάνει άλλο λάθος

Ο σύλλογος του Τορίνο απομακρύνεται από τον τίτλο, στον τελευταίο γύρο η Γιούβε έχασε δύο πολύ σημαντικούς βαθμούς στην εκτός έδρας μάχη εναντίον της Βερόνα 1:1. Η ομάδα είναι τρίτη στο βαθμολογικό πίνακα, ήδη 10 βαθμούς πίσω από την Ίντερ με ένα ακόμη παιχνίδι. Ακόμη και η κατάκτηση του ιταλικού κυπέλλου δεν θα σώσει τον Pirlo από την απόλυση, αφού η ομάδα παίζει άσχημα στο Champions League και στη Serie A. Μιλώντας για ευρωπαϊκούς αγώνες, πρέπει να περάσουν την Πόρτο στους 16, από την οποία οι Τουρίνοι έχασαν 1:2 εκτός έδρας. Η τρέχουσα Γιουβέντους δεν είναι ακόμη ικανή να επιτύχει υψηλά αποτελέσματα.

Η Σπέτσια πρέπει να κρατηθεί στην ελίτ

Ο πρωτάρης Serie A είναι 14ος στο πρωτάθλημα και μπορεί να είναι ικανοποιημένος με τη θέση του μέχρι στιγμής. Στον τελευταίο γύρο, η ομάδα διέφυγε από την ήττα από την Πάρμα, χάνοντας 0:2, έφερε το παιχνίδι στο 2:2, ο Εμμανουήλ Γιάσι σημείωσε διπλό. Αυτή τη σεζόν η Σπέτσια κατέστησε σαφές σε πολλούς ότι μπορει να τιμωρήσει για υποεκτίμηση, αρκεί να θυμηθείτε τις νίκες επί της Μίλαν και της Νάπολ στο πρωτάθλημα, ο σύλλογος νίκησε επίσης τη Ρόμα στο Ιταλικό Κύπελλο. Ο νεοφερμένος έχει όλες τις προϋποθέσεις για να παραμείνει στην ελίτ του ιταλικού ποδοσφαίρου.

Προσωπικές συναντήσεις

Η Γιουβέντους ήθελε να κερδίσει στον αγώνα του πρώτου γύρου χωρίς τον αρχηγό της τον Κριστιάνο Ρονάλντο, αλλά δεν τα κατάφερε και τέλεια. Ο αστρικός Πορτογάλος μπήκε στο γήπεδο στο 56ο λεπτό, κατά τη διάρκεια του χρόνου που πέρασε, ο ποδοσφαιριστής σημείωσε διπλό, το οποίο βοήθησε τους παίκτες του Τορίνο να κερδίσουν με σκορ 4:1.

Πρόβλεψη

Όλοι γνωρίζουν ποιος είναι το φαβορί στην επερχόμενη μάχη, αν και η Γιούβε έχει χάσει πολλούς βαθμούς σε τέτοιες συναντήσεις αυτή τη σεζόν. Οι Τορίνιοι θα θέλουν να νικήσουν και δεν θα επιτρέψουν στον αντίπαλο να κάνει κάτι. Προτείνουμε να στοιχηματίσετε εδώ στη νίκη των γηπεδούχων με χάντικαπ -1,5 με απόδοση 1,79.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *