The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γιουβέντους εναντίον Ρόμα: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Ювентус-Рома-02.08b

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Σάββατο, 1 Αυγούστου 2020,9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Τουρίνο. Στάδιο Γιουβέντους

Η συνάντηση μεταξύ Γιουβέντους και Ρόμα θα γίνει ίσως η πιο σημαντική διακόσμηση του τριάντα όγδοου γύρου της Serie A.

Γιουβέντους

Νίκες 2:1 πάνω από τη Λάτσιο και 2:0 πάνω από τη Σαμπντόρια, ισοπαλία 3:3 με τον Σασουόλο, καθώς και ήττες 1:2 από την Ουντινέζε και 0:2 από την Κάλιαρι, το τέλος της σεζόν της Γιουβέντους δύσκολα μπορεί να χαρακτηριστεί επιτυχημένο. Παρ’ όλα αυτά οι Bianco-neri με 83 βαθμούς και τη διαφορά τερμάτων 75:40 είναι οι πρώτοι, έχουν εγγυηθεί πρόωρα τον ένατο συνεχόμενο τίτλο πρωταθλήτριας.

Ρόμα

Στο δεύτερο μισό του Ιουλίου η Ρόμα συνέτριψε τη Βερόνα 2:1, τη SPAL 6:1, τη Φιορεντίνα 2:1 και τη Τορίνο 3:2, ενώ έπαιξε ισοπαλία 2:2 με την Ίντερ. Ωστόσο οι τζιαλορόσι εξασφάλισαν ολοκληρωτικά τον τερματισμό στην πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Έχουν 67 βαθμούς στο ενεργητικό τους με διαφορά τερμάτων 74:50.

Πρόβλεψη

Η Γιουβέντους είναι απίθανο να επιτρέψει στον εαυτό της να παίξει άσχημα στην έδρα της, ενώ η Ρόμα δεν σκοπεύει να επιβραδυνθεί. Δεδομένης της έλλειψης σοβαρών κινήτρων των αντιπάλων, περιμένω από αυτούς ανοιχτό ποδόσφαιρο και υψηλή απόδοση. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον επερχόμενο αγώνα είναι: το σύνολο είναι πάνω από 2,5 με απόδοση 1,65.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *