The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γιουβέντους εναντίον Ρόμα: πρόβλεψη για τον αγώνα

04_gr

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Allian Stadium, Τορίνο

Σάββατο, 22 Δεκεμβρίου 2018, 9:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ο κεντρικός αγώνας του 17ου γύρου της Σέριε Α’ Ιταλίας θα είναι σίγουρα η συνάντηση μεταξύ Γιουβέντους και Ρόμα. Ταυτόχρονα θα πρέπει να δώσουμε προσοχή στο γεγονός ότι οι «λύκοι» δεν έχουν την καλύτερη σεζόν, αν όχι πολύ καιρό πριν οι «τζαλορόσι» ήταν σε άμεσο ανταγωνισμό με τις «ζέβρες» για το Scudetto, τώρα η ρωμαϊκή ομάδα θα είναι ευτυχής αν στο τέλος του πρωταθλήματος θα είναι σε θέση να προκριθεί στην ζώνη του Champions League.

Πρωταθλήτρια

Η Γιουβέντους αυτή τη σεζόν έχει γίνει ακόμα ισχυρότερη, η ομάδα του Αλέγκρι στη Σέριε Α’ Ιταλίας δεν έχει χάσει ποτέ, μόνο μία φορά έχοντας παίξει ισοπαλία με τη Τζένοα σε 16 αγώνες. Ως αποτέλεσμα οι Τορίνιοι έχουν 46 βαθμούς και οκτώ μονάδες χάντικαπ μπροστά από τον πλησιέστερο επιθετικό τους, τη Νάπολι. Το Champions League κάνει διάλειμμα, θα ξεκινήσουν ξανά τα παιχνίδια μόνο στα μέσα Φεβρουαρίου, και μέχρι τότε η Γιουβέντους σχεδιάζει να κλείσει τελείως το θέμα με το επόμενο τίτλο στο πρωτάθλημα, προκειμένου να επικεντρωθεί πλήρως στους αγώνες των πλέι-οφ του Champions League.

Αδύναμη σεζόν

Η Ρόμα κατάφερε να μπει στα πλέι-οφ του Champions League, που αποτελεί συν για το Di Francesco, αλλά αξίζει να πούμε ότι ο όμιλος των «λύκων» ήταν αρκετά αδύναμος, ενώ τα δύο παιχνίδια σε πραγματικά ισχυρό αντίπαλο, τη Ρεάλ Μαδρίτης, οι «τζαλορόσι» έχασαν με σκορ 0:3 και 0:2. Στο πρωτάθλημα η Ρόμα έχει δύσκολη κατάσταση, η ομάδα βρίσκεται μόλις στην έβδομη θέση μετά από 16 γύρους.

Πρόβλεψη

Η Γιουβέντους είναι ένα κεφάλι ισχυρότερη από τη Ρόμα, καθώς και ο παράγοντας της έδρα είναι στο πλευρό των «ασπρόμαυρων». Σε μια τέτοια περίπτωση, σε καμία περίπτωση δεν μπορείτε να στοιχηματίσετε στους φιλοξενούμενους, η Γιούβε θα κάνει ό, τι είναι δυνατόν για να αυξήσει περαιτέρω τη διαφορά από τη Νάπολι. Επιπλέον, η Ρόμα εκτός έδρας παίζει πολύ πιο αδύναμα απ’ ό, τι στο Στάδιο Ολίμπικο, αν στην έδρα τους οι «λύκοι» σκόραραν 21 γκολ, εκτός έδρας – μόνο 8. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση: νίκη της  Γιουβέντους με απόδοση 1,44. 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *