The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γιουβέντους εναντίον Ντιναμό Κιέβου: πρόβλεψη για τον αγώνα

Ювентус-ДинамоКиев-02.12b

Τσάμπιονς Λιγκ – Φάση ομίλων – Όμιλος Ζ – 5η ημέρα αγωνιστικής από τις 6

Τετάρτη, 2 Δεκεμβρίου 2020, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Γιουβέντους

Η επιστροφή της Ντιναμό Κιέβου στο Τσάμπιονς Λιγκ δεν έγινε θριαμβευτική, μετά τα 2/3 της φάσης των ομίλων γίνεται προφανές ότι η ομάδα δε θα προκριθεί στα πλέι οφ. Μένει μόνο να αγωνιστεί με την Φερεντσβάρος, αλλά η μονομαχία μαζί τους θα είναι μόνο στον τελευταίο γύρο. Στο μεταξύ, οι Ουκρανοί θα κάνουν ταξίδι στο Τορίνο. Θα μπορέσει ο Μιρτσέα Λουτσέσκου  να εκπλήξει τον Αντρέα Πίρλο και την Γιουβέτους του;

Η Γιουβέντους συνεχίζει να έχει πυρετό

Η «Γηραιά Κυρία» αποχαιρέτησε τον Maurizio Sarri και αυτό δεν εξέπληξε κανέναν, ναι, κατάφεραν να κερδίσουν το «Scudetto», αλλά πολύ αβέβαια, ακόμη και σε συνδυασμό με την αποχώρηση από το Champions League μετά τις συναντήσεις με τη Λυών. Αλλά το στοίχημα στον Αντρέα Πίρλο δεν φαίνεται λιγότερο αμφιλεγόμενο. Και μέχρι στιγμής, ο σκεπτικισμός, σε γενικές γραμμές, είναι δικαιολογημένος. Ο μεγιστάνας συναντά το χειμώνα έξω από το top-3 του Calcio, στον τελευταίο γύρο υπήρχε μόνο ισοπαλία με το νεοφερμένο, Μπενεβέντο. Στο Champions League, είχαν ήδη ήττα εναντίον της Μπαρτσελόνα. Καθώς και η Φερεντσβάρος άνοιξε το σκορ στο Τορίνο, και μόνο χάρη στο γκολ του Morata στο 90+ λεπτό κατάφεραν να σημειώσουν νίκη επί του αουτσάιντερ Φερεντσβάρος.

Η Ντιναμό Κιέβου θα μπορούσε να σκοράρει πολύ περισσότερα

Η ομάδα απέτυχε πριν από ένα χρόνο, μη μπορώντας να βγει από έναν αρκετά απλό όμιλο του Europa League. Σε γενικές γραμμές, η σκανδαλώδης απόφαση του Surkisov να προσκαλέσει τον πρώην τεχνικό της Σαχτάρ, Μιρτσέα Λουτσέσκου, επέτρεψε να ανεβάσουν αρκετά τους ρυθμούς. Την Κυριακή η ομάδα της πρωτεύουσας νίκησε τη Vorskla που ξεκίνησε γρήγορα και εξασφάλισε την 1η θέση στο ουκρανικό πρωτάθλημα, ξεφεύγοντας 3 βαθμούς από τον κύριο αντίπαλο, τη Σαχτάρ. Ένα άλλο κατόρθωμα του Ρουμάνου τεχνικού ήταν η επιτυχής ολοκλήρωση του προκριματικού του Τσάμπιονς Λιγκ. Η Ντιναμό πέρασε τόσο την ΑΖ όσο και τη Γάνδη. Όμως στη φάση των ομίλων, δεν υπάρχει τίποτα να την επαινέσουμε. Έχοντας προβάδισμα 2:0 στη Βουδαπέστη, έδωσαν ισοπαλία στην Φερεντσβάρος μετά την απομάκρυνση τον αρχηγό, Σεργκέι Σιντορτσούκ. Υπερασπιστήκαν αρκετά καλά εντός έδρας, με τη Γιουβέντους και την Μπαρτσελόνα, αλλά μόνο στο πρώτο ημίχρονο. Στο Camp Nou υπήρχαν ενδιαφέρουσες επιθέσεις από τους «μπλε-λευκούς», αλλά ο Ter Stegen έχασε μόνο μία φορά. Ως αποτέλεσμα, μόνο 1 βαθμός μετά από 4 γύρους και 0 πιθανότητες για τα πλέι-οφ.

Προηγούμενοι αγώνες

Συνολικά παίχτηκαν 5 αγώνες, αλλά μόνο σε έναν, τον πρώτο, η Ντιναμό σημείωσε ισοπαλία. Αυτό επιτεύχθηκε από τη θρυλική ομάδα του Lobanovsky, η οποία βγήκε το 1998 στον ημιτελικό του Champions League. Αλλά ακόμη και τότε στο δεύτερο αγώνα ήταν 4-1 υπέρ της «Γηραιάς Κυρίας».

Πρόβλεψη

Οι bookmakers δεν έχουν αμφιβολίες για τη νίκη της Γιουβέντους, αλλά ο Λουτσέσκου  στο Τορίνο μπορεί να πετύχει περισσότερα από τον Rebrov πριν από μια εβδομάδα. Στοιχηματίζουμε σε ουδέτερο «το σύνολο είναι πάνω από 2,5» (με απόδοση 1,75).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *