The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γιουβέντους εναντίον Ναντ: προγνωστικά για τον αγώνα

Ювентус-Нант-16.02

Γιουρόπα Λιγκ
Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου 2023, 10:00 μ.μ.
Στάδιο Γιουβέντους
Αυτό το πλέι οφ στο Γιουρόπα Λιγκ έχει ενδιαφέρον γιατί πολλοί γίγαντες θα ξεκινήσουν εκεί. Έτσι και η Γιουβέντους ξεκινά με εντός έδρας αγώνα με τη Ναντ. Τι θα είναι ικανοί να δείξουν οι Γάλλοι στο Τορίνο; Οι αναγνώστες του ιστότοπου έχουν δωρεάν πρόσβαση στην πρόβλεψη για αυτόν τον ποδοσφαιρικό αγώνα στις 16 Φεβρουαρίου 2023.
Η Γιουβέντους απέτυχε ειλικρινά στο Champions League
Η «Γηραιά Κυρία» σχετικά πρόσφατα αποχαιρέτησε τον Allegri επειδή δεν μπόρεσε να κερδίσει το κύπελλο, αν και με το Massimiliano έφταναν στον τελικό του Champions League αρκετές φορές. Όμως τα τελευταία χρόνια όλα χειροτέρεψαν, τόσο στον εγχώριο όσο και στον διεθνή χώρο. Πριν από ένα χρόνο, η Βιγιαρεάλ απέκλεισε τους Ιταλούς στους 16. Ενώ το φθινόπωρο κέρδισαν μόνο 1 νίκη σε 6 ματς, χάνοντας τα πάντα τόσο από την ΠΣΖ όσο και από την Μπενφίκα και ανταλλάσσοντας κερδισμένους αγώνες με τη Μακάμπι. Και μόνο με πρόσθετους δείκτες παρέκαμψαν τους Ισραηλινούς στη διαμάχη για την 3η θέση. Φαίνεται ότι μέχρι τον χειμώνα οι «ζέβρες» έχουν φτιάξει το παιχνίδι… Όμως αιφνιδιάστηκαν από την τιμωρία για οικονομική απάτη, που τους χτύπησε και το παιχνίδι στο γήπεδο. Ωστόσο, το 1-0 με τη Φιορεντίνα έχει γίνει ήδη η 3η σερί νίκη, δεν θα παρατηθούν έτσι απλά οι Τορίνιοι.
Η Ναντ είναι μια ομάδα που δεν έχει τίποτα να χάσει
Τα «καναρίνια», φυσικά, είναι αξιοσέβαστα, αλλά περισσότερο χάρη σε προηγούμενες κατορθώσεις. Τώρα είναι μόνο μια μεσαία ομάδα της Ligue 1, που έφτασε στην ευρωπαϊκή αρένα λόγω της νίκης στο τελευταίο Κύπελλο Γαλλίας. Τώρα, παρεμπιπτόντως, οι παίκτες του Antoine Comboiret βρίσκονται στο κάτω μέρος της βαθμολογίας του γαλλικού πρωταθλήματος, αλλά την ίδια στιγμή προχωρούν στο δίχτυο του κυπέλλου, την παραμονή απέκλεισαν την Ανζέ στα πέναλτι εκτός έδρας. Παράλληλα, σέβονται το Γιουρόπα Λιγκ, συνειδητοποιώντας ότι μπορεί να μην ξαναφτάσουν εκεί στο εγγύς μέλλον. Ως αποτέλεσμα, λόγω των δύο νικών επί του Ολυμπιακού και της ανταλλαγής κερδισμένων αγώνων με την Καραμπάχ, οι Γάλλοι πέρασαν στα πλέι οφ. Αν και έχασαν και τις δύο συναντήσεις με τη Φράιμπουργκ.
Προηγούμενοι αγώνες
Το 1996, οι σύλλογοι συναντήθηκαν στους ημιτελικούς του Champions League. Η Ναντ κέρδισε εντός έδρας με σκορ 3:2, αλλά πριν από αυτό ήταν 0:2 στο Τορίνο.
Πρόβλεψη
Οι Ιταλοί είναι καλοί, ενώ η Νάντ ειλικρινά δεν λάμπει. Ποντάρουμε στη Γιουβέντους με χάντικαπ -1 και απόδοση 1,6.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *