The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γιουβέντους εναντίον Νάπολι: πρόβλεψη για τον αγώνα

Juventus-Napoli-29.09

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Στάδιο Γιουβέντους, Τορίνο

Σάββατο, 29 Σεπτεμβρίου 2018, 7:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Το ερχόμενο Σάββατο στη Σέριε Α’ Ιταλίας θα πραγματοποιηθούν δύο σούπερ-αγώνες, πρώτα ρωμαϊκό ντέρμπι, στο οποίο η Ρόμα θα είναι γηπεδούχος, και στη συνέχεια οι δύο ηγέτες θα αγωνιστούν: η Γιουβέντους στο Τορίνο θα φιλοξενεί τη Νάπολι, και σε περίπτωση νίκης οι “ζέβρες” θα απομακρυνθούν από τον διώκτη κατά 6 βαθμούς. Όσον αφορά τη Νάπολι, η ομάδα του Αντσελότι έρχεται στον αγώνα ενάντια στην πρωταθλήτρια σε εξαιρετική διάθεση, με δύο συνεχόμενες νίκες πίσω.

Μόνο νίκες

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει ήδη καταφέρει να οικειωθεί στη Σέριε Α’ Ιταλίας, δεν ήταν τυχαίο που ο Πορτογάλος στην τελευταία παύση για τα παιχνίδια των εθνικών παρέμεινε στη Γιούβε, αυτό ωφέλησε σαφώς το R7. Στους τελευταίους τέσσερις αγώνες η Γιουβέντους κέρδιζε πάντα, και σε αυτές τις συναντήσεις οι “ζέβρες” έχασαν μόνο ένα γκολ στο δικό τους τέρμα, από τη Σασουόλο στο τέλος. Σίγουρα οι Τουρίνιοι θα καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να κρατήσουν την εστία τους ανέπαφη και στον αγώνα ενάντια στη Νάπολι, αλλά δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι οι “μαυρόασπροι” θα το πετύχουν.

Γρήγορο γκολ

Στον αγώνα με την Πάρμα η Νάπολι στοιχημάτισε σε γρήγορο γκολ και δεν αστόχησε. Η Πάρμα στη Σέριε Α’ είχε ήδη καταφέρει να δημιουργήσει θόρυβο με τις νίκες της επί της Ίντερ και Κάλιαρι, γι’ αυτό οι Ναπολιτάνοι ήταν καλά προετοιμασμένοι για τον αντίπαλο, δεν υπήρχε θέμα της κάθε υποτίμηση. Το τελικό αποτέλεσμα της συνάντησης ήταν 3:0 υπέρ της «παρτενοπέι».

Πρόβλεψη

Και για τις δύο ομάδες η επικείμενη συνάντηση έχει μεγάλη σημασία, είναι εξαιρετικά σημαντικό για τη Γιουβέντους να επιτύχει άλλη μια νίκη, ενώ οι παίκτες της Νάπολι θέλουν να αποδείξουν ότι μπορούν να ανταγωνιστούν ισότιμα ​​με την πρωταθλήτρια. Θα υπάρξουν πολλή μάχη και τακτική, αλλά σίγουρα θα υπάρξουν και πολλά γκολ, επειδή στις συνθέσεις τόσο των γηπεδούχων, όσο και φιλοξενούμενων υπάρχουν πολλοί ικανοί εκτελεστές. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: το σύνολο είναι πάνω από 2,0 με απόδοση 1,47.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *