The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γιουβέντους εναντίον Νάπολι: πρόβλεψη για τον αγώνα

Ювентус-Наполи-04.10b

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Κυριακή, 4 Οκτωβρίου 2020, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ιταλία. Τουρίνο. Στάδιο Allianz

Ο κεντρικός αγώνας του τρίτου γύρου της Serie A μεταξύ Γιουβέντους και Νάπολι θα διεξαχθεί την εεχόμενη Κυριακή.

Γιουβέντους

Στην αρχή του πρωταθλήματος η Γιουβέντους νίκησε εύκολα τη Σαμπντόρια 3:0, μετά με δυσκολία ξέφυγε από την ήττα στην αναμέτρηση με τη Ρόμα (2:2) Αυτό ήταν το ντεμπούτο του Andrea Pirlo στο τιμόνι του Bianco-neri. Πήρε μια έμπειρη και καλομαθημένη ομάδα με εγχώρια τρόπαια, την οποία πρέπει να φτάσει σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Νάπολι

Η Νάπολι τερμάτισε την σεζόν 2019/20 σε χαμηλή έβδομη θέση. Αλλά την ίδια στιγμή οι «παρτενοπέι» έγιναν κάτοχοι του Ιταλικού Κυπέλλου, νικώντας τη Γιουβέντους στον τελικό του τουρνουά. Τώρα οι παίκτες του Gattuso είναι σε εξαιρετική κατάσταση, όπως αποδεικνύεται από τους θριάμβους τους 2:0 έναντι της Πάρμα και 6:0 έναντι της Τζένοα.

Πρόβλεψη

Παρά το καθεστώς αουτσάιντερ του ζευγαριού, η Νάπολι έχει κάθε πιθανότητα να κάνει τη ζωή δύσκολη για τη Γιουβέντους ξανά. Λαμβάνοντας υπόψη τη γενική τάση του ιταλικού πρωταθλήματος, αναμένω ανοιχτό ποδόσφαιρο με ανταλλαγή αποτελεσματικών σουτ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,8.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *