The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γιουβέντους εναντίον Μπενφίκα: πρόβλεψη για τον αγώνα

Ювентус-Бенфика-14.09

Champions League – Φάση των ομίλων – Όμιλος Η – Αγωνιστική 2/6

Τετάρτη, 14 Σεπτεμβρίου 2022, 10:00 μ.μ.

Στάδιο Γιουβέντους

Οι εκπρόσωποι του Ομίλου Η Γιουβέντους και Μπενφίκα θα παίξουν μεταξύ τους στον δεύτερο γύρο της βασικής κλήρωσης του Champions League.

Γιουβέντους

Πριν από μια εβδομάδα, η Γιουβέντους έκανε το ντεμπούτο της στο Champions League με μια προβλέψιμη ήττα με σκορ 1-2 από την ΠΣΖ, δείχνοντας έτσι την απροθυμία της να διεκδικήσει την πρώτη θέση στον όμιλο. Και στη Serie A η «Γηραιά Κυρία» δεν είναι καθόλου εντυπωσιακή. Μετά τις ισοπαλίες 1:1 με τη Φιορεντίνα και 2:2 με τη Σαλερνιτάνα, οι Τορίνιοι έπεσαν στην όγδοη θέση.

Μπενφίκα

Η Μπενφίκα προηγείται στην Primeira League, έχοντας κερδίσει έξι νίκες με συνολικό σκορ 14:3. Από την άλλη, οι «αετοί» έχουν επιβραδύνει λίγο στις πρόσφατες αναμετρήσεις με τους Πάσος ντε Φερέιρα (3:2), Vizela (2:1) και Φαμαλισάο (1:0). Όμως στο Champions League επικράτησαν της Μακάμπι Χάιφα – 2:0.

Πρόβλεψη

Αυτή τη σεζόν η Μπενφίκα μόνο νικάει, ενώ η Γιουβέντους αντιμετωπίζει σοβαρές δυσκολίες με το αγωνιστικό επίπεδο. Δεν θα εκπλαγώ αν ο γίγαντας της Πορτογαλίας τουλάχιστον δεν χάσει από τους Τορίνιους, έστω και στο στάτους του αουτσάιντερ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: η Μπενφίκα δε θα χάσει με απόδοση 1,72.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *