The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γιουβέντους εναντίον Μίλαν: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Juventus-Milan-04.03b

Κύπελλο Ιταλίας – Ημιτελικός – Φάση 2 από 2

Τετάρτη, 4 Μαρτίου,9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Allianz Stadium

Στις 4 Μαρτίου στην Ευρώπη θα συνεχιστούν οι αγώνες Κυπέλλου, μια μεγάλη μάχη μας περιμένει στον ημιτελικό του Ιταλικού Κυπέλλου, όπου η Γιουβέντους θα παίξει με τη Μίλαν στο δεύτερο αγώνα. Ο πόρος μας έχει προετοιμάσει τη δική του επιλογή στοιχήματος για αυτή τη συνάντηση.

Η Γιουβέντους είχε προβλήματα

Η σημερινή πρωταθλήτρια της Ιταλίας αντιμετωπίζει σοβαρές δυσκολίες, η ομάδα έχασε το παιχνίδι και τα αποτελέσματα δεν είναι πλέον εντυπωσιακά. Η Γιούβε έχασε την πρώτη θέση στη Σέριε A, αν και μπορεί να την επιστρέψει αν κερδίσει τον δεύτερο αγώνα της. Η συνάντηση της προηγούμενης εβδομάδας με την Ίντερ ακυρώθηκε λόγω του κορωναϊού. Η κατάσταση στο Champions League έχει επίσης επιδεινωθεί, όπου η «Γηραιά Κυρία» έχασε στην πρώτη συνάντηση εκτός έδρας από τη Λυών με σκορ 1:0. Στον προαναφερθέντα αγώνα η Γιουβέντους ξεμπέρδεψε αρκετά εύκολα, καθώς νικήθηκε εντελώς από την άποψη της τακτικής, χωρίς να είχε δημιουργήσει κάτι στο τέρμα του αντιπάλου. Οι πιθανότητες να φτάσουν στον τελικό του Ιταλικού Κυπέλλου είναι καλές, αλλά η Γιουβέντους μπορεί να καταστρέψει τον επερχόμενο αγώνα.

Σημαντικό τουρνουά για τη Μίλαν

Τα πράγματα της Μίλαν πάνε όπως συνήθως στις τελευταίες σεζόν, ο σύλλογος είναι μόνο έβδομος στη Σέριε A και το μέγιστο μπορεί να αγωνιστεί για την έκτη θέση. Στον τελευταίο γύρο του πρωταθλήματος οι παίκτες του Στέφανο Πιόλι κέρδιζαν εκτός έδρας τη Φιορεντίνα και έπαιξαν στην πλειοψηφία, αλλά δεν μπορούσαν να κρατήσουν το πλεονέκτημα, ως αποτέλεσμα – 1:1. Οι «ερυθρόμαυροι» συχνά στερούνται συγκέντρωσης, απλά δεν πιέζουν τον αντίπαλο μέχρι το τέλος. Από την άποψη του παιχνιδιού, η Μίλαν έπαιξε υπέροχα στον πρώτο αγώνα ενάντια στη Γιουβέντους, αλλά και πάλι δεν διατήρησε σημαντικό πλεονέκτημα. Η νίκη στο Κύπελλο Ιταλίας εγγυάται στο κλαμπ τη θέση στο Europa League, οπότε οι Μιλανέζοι θα είναι εξαιρετικά παρακινημένοι.

Πρώτο παιχνίδι

Στο πρώτο παιχνίδι η Μίλαν φαινόταν καλύτερη από τον αντίπαλο και είχε προβάδισμα στο σκορ, αλλά στη μέση του δεύτερου μισού οι «ερυθρόμαυροι» έμειναν στη μειονότητα. Ακόμα και έχοντας το αριθμητικό πλεονέκτημα, η Γιουβέντους δεν μπόρεσε να δημιουργήσει τίποτα, αλλά η τύχη βοήθησε εδώ, την τελευταία στιγμή η μπάλα ακούμπησε το χέρι του αμυντικού της Μίλαν στην περιοχή πέναλτι και ο Ρονάλντο εφάρμοσε καθαρά το πέναλτι – 1:1.

Πρόβλεψη

Η Γιούβε σε χαρτί θεωρείται φαβορί, αλλά η Μίλαν είναι σε θέση να ανταγωνιστεί με τέτοιους Τορίνιους. Στα τελευταία παιχνίδια η ενδεκάδα του Μαουρίτσιο Σάρι έπαιξε πολύ θαμπά, οι «ερυθρόμαυροι» μπορούν άνετα να επωφεληθεί από αυτό. Θεωρούμε σκόπιμο να ποντάρουμε στη νίκη των φιλοξενούμενων με χάντικαπ +1,5 γκολ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτόν τον αγώνα είναι: νίκη της Μίλαν με χάντικαπ +1,5 με απόδοση 1,52.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *