The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γιουβέντους εναντίον Μίλαν: πρόβλεψη για τον αγώνα στις 10 Νοεμβρίου 2019

Ювентус-Милан-10.11b

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Κυριακή, 10 Νοεμβρίου 2019, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Γιουβέντους

Στις 10 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας του 12ου γύρου της ιταλικής Σέριε A μεταξύ Γιουβέντους και Μίλαν στο στάδιο Alliance (Τορίνο). Η συνάντηση αρχίζει στις 9:45 μμ

Γιουβέντους

Η Γιουβέντους δεν έχασε ποτέ στα 11 παιχνίδια της Σέριε A, σημειώνοντας μόνο δύο ισοπαλίες. Η “Γηραιά Κυρία” για άλλη μια φορά στοχεύει το βλέμμα της στον τίτλο του πρωταθλήματος και μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κανείς που να εμποδίζει την ομάδα να το κάνει αυτό. Στον τελευταίο γύρο ο Σαρί νίκησε εκτός έδρας τη Τουρίνο με σκορ 1-0. Ο αγώνας διεξήχθη υπό την πλήρη κυριαρχία των “ζέβρων”, ο De Ligt σκόραρε το μοναδικό γκολ για Τορίνιους στο 70ο λεπτό. Η Γιουβέντους κατέχει την 1η θέση στη Σέριε A, έχοντας μαζέψει 29 βαθμούς, με διαφορά τερμάτων 19:9. Επίσης την παραμονή η “Γηραιά Κυρία” εξασφάλισε τη συμμετοχή της στα πλέι-οφ του Champions League, νικώντας τη Λοκομοτίβ Μόσχα 2-1 εκτός έδρας.

Μίλαν

Η Μίλαν δεν ευχαριστεί καθόλου τους οπαδούς με τα αποτελέσματά της, η ομάδα δεν μπορεί μα τίποτε να ξεκινήσει να δείχνει σταθερό παιχνίδι, οπότε η περσινή πέμπτη θέση φαίνεται να είναι ένα άπιαστο όνειρο. Ακόμη και μια αλλαγή από την ηγεσία του προπονητή κατά τη διάρκεια της σεζόν δεν έχει ακόμη φέρει θετικά αποτελέσματα. Στον τελευταίο αγώνα η ενδεκάδα του Stefano Pioli νίκησε την ΣΠΑΛ 1:0 στην έδρα της, αλλά ήδη στον επόμενο γύρο οι «διάβολοι» νικήθηκαν από τη Λάτσιο 1:2 και όλοι οι γκολ σκόραρε ο αντίπαλος, ένα γκολ ήταν το αυτογκόλ του Bastush. Οι «ροσονέρι» βρίσκονται στην 11η θέση στη Σέριε A με 13 βαθμούς στο ενεργητικό και με διαφορά τερμάτων 11:15.

Πρόβλεψη

Επί του παρόντος η Μίλαν δεν είναι καθόλου ανταγωνιστής της Γιουβέντους, οι “διάβολοι” έχουν χάσει το παιχνίδι τους και δεν μπορούν με τίποτα να ανακτήσουν το προηγούμενο επίπεδο. Έτσι, η “Γηραιά Κυρία” θα είναι σε θέση να νικήσει τον αντίπαλο, ειδικά στην έδρα της, όπου οι κερκίδες θα σπρώχνουν τα φαβορί τους προς μπροστά. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Γιουβέντους.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *