The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γιουβέντους εναντίον Μίλαν: πρόβλεψη για τον αγώνα

010-Juventus-Milan-06.04

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Στάδιο Γιουβέντους, Τορίνο

Σάββατο, 6 Απριλίου 2019, 7:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Το Σάββατο 6 Απριλίου στο Τορίνο θα πραγματοποιηθεί ο κύριος αγώνας του 31ου γύρου του ιταλικού πρωταθλήματος, στον οποίο η τοπική Γιουβέντους θα φιλοξενήσει τη Μίλαν. Αυτές είναι καλές ομάδες, οι οποίες αυτή τη στιγμή βιώνουν κάποιες δυσκολίες. Επομένως, συνιστούμε να διαβάσετε την πρόβλεψη για τον επερχόμενο αγώνα.

Προβλήματα προσωπικού μετά το διάλειμμα

Αυτή τη στιγμή η Γιουβέντους είναι ο αδιαμφισβήτητος ηγέτης του πρωταθλήματος Ιταλίας και μάλλον κανείς δεν θα καταφέρει να φτάσει τη συγκεκριμένη ομάδα. Τώρα οι Τορίνιοι έχουν στο ενεργητικό 81 βαθμούς, ενώ οι πιο κοντινές διώκτες (από τη Νάπολι) μόνο 63 βαθμούς. Επιπλέον, κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος η ενδεκάδα του Αλέγκρι σημείωσαν μόνο 3 ισοπαλίες και μία ήττα, ενώ έχουν περάσει ήδη 30 γύροι. Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά το διάλειμμα για παιχνίδια των εθνικών η «Γηραιά Κυρία» έχει σοβαρά προβλήματα προσωπικού (είναι πάρα πολλοί τραυματισμένοι παίκτες), αλλά και με αυτή τη σύνθεση ο προπονητής συνεχίζει να κερδίζει – 1:0 με την Έμπολι και 0:2 με την Κάλιαρι.

“Ροσονέρι” ξεκίνησαν τα παλιά

Την ίδια στιγμή η Μίλαν εξέπλησσε ευχάριστα το 2019, η ομάδα κατάφερε να φτάσει κιόλας στην 4η θέση της Σέριε Α΄. Τώρα ο σύλλογος του Μιλάνου έπεσε και πάλι στην 5η θέση των βαθμολογιών και μπορεί να πέσει ακόμα βαθύτερα μετά τους επόμενους γύρους. Απλώς για τους τελευταίους τρεις αγώνες η ενδεκάδα του Τζενάρο Γκατούζο δεν κατάφερε να κερδίσει ούτε μία φορά, σημειώνοντας ήττες από την Ίντερ (2:3) και τη Σαμπντόρια (1:0), καθώς και ισοπαλία με την Ουντινέζε (1:1). Τόσο αδύναμο παιχνίδι στην επίθεση μετά το διάλειμμα μπορεί να παίξει ένα κακό αστείο με τους «ροσονέρι».

Πρόβλεψη

Η Γιουβέντους φαίνεται πολύ πιο ισχυρή από τη Μίλαν και δεν πρέπει καν να λάβουμε υπόψη τα προβλήματα προσωπικού των γηπεδούχων. Αφού οι φιλοξενούμενοι έχουν πολύ πιο σοβαρά προβλήματα: κακή εφαρμογή και ακατανόητο παιχνίδι στην επίθεση στο σύνολο. Έτσι, στον επερχόμενο αγώνα οι πρωταθλητές θα πρέπει να κερδίσουν και πάλι, επειδή εντός έδρας σ’ ατούς δεν επιτρέπεται να σκοντάψουν… Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τη συνάντηση: νίκη της Γιουβέντους με απόδοση 1,67.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *