The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γιουβέντους εναντίον Μίλαν: πρόβλεψη για τον αγώνα

Juventus-Milan-09.05

Κύπελλο Ιταλίας

Τετάρτη, 9 Μαΐου 2018, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ολυμπιακό Στάδιο Ρώμης

Στο πλαίσιο του τελικού του Κυπέλλου Ιταλίας η Γιουβέντους Τορίνο θα συγκρουστεί με τη Μίλαν, το ξεκάθαρο φαβορί σε αυτή τη συνάντηση υπάρχει η νυν πρωταθλήτρια της Ιταλίας, κάτι που είναι δύσκολο να αμφισβητηθεί, τουλάχιστον με βάση τα τελευταία στατιστικά στοιχεία των προσωπικών συναντήσεων μεταξύ των δύο ομάδων. Στην τρέχουσα σεζόν οι «ζέβρες» και οι «διάβολοι» έχουν παίξει μεταξύ τους δύο φορές, και τις δύο φορές η νίκη παρέμεινε στην ομάδα του Allegri.

Χωρίς χαμένα γκολ

Η Γιουβέντους τη φετινή σεζόν στο πλαίσιο του ιταλικού Κυπέλλου έπαιξε τέσσερα παιχνίδια, κέρδισε όλα χωρίς να δεχτεί γκολ στην εστία της. Οι ηττημένες ομάδες είναι: Τζένοα, Τορίνο και Αταλάντα. Η Γιουβέντους επίσης είναι σχεδόν πρωταθλήτρια της Ιταλίας, επίσημα η ομάδα του Allegri κατά πάσα πιθανότητα θα κερδίσει τον τίτλο στον επόμενο γύρο, στον αγώνα εναντίον Ρόμα. Αλλά ήδη τώρα δεν υπάρχει σχεδόν καμία αμφιβολία ότι αυτό θα συμβεί.

Πιθανότητα

Η Μίλαν έχασε δύο φορές από την Γιουβέντους στη σεζόν 2017-18 στο ιταλικό πρωτάθλημα, αλλά θα προσπαθήσει να διορθώσει αυτή την όχι καλή τάση στον τελικό του Κυπέλλου. Η τρέχουσα φόρμα της Μίλαν δεν είναι άσχημη, οι «ερυθρόμαυροι» κέρδισαν τους δύο τελευταίους αγώνες της Σέριε Α’ την Μπολόνια και τη Βερόνα, αλλά είναι δύσκολα να συγκρίνουμε αυτές τις δύο ομάδες με την Γιουβέντους. Στην κατάταξη της Σέριε Α’ Ιταλίας η Μίλαν κατέχει την έκτη θέση, και παλεύει για την πρόκριση στη ζώνη του Γιουρόπα Λιγκ.

Πρόβλεψη

Η Γιουβέντους είναι η ισχυρότερη ομάδα στην Ιταλία στο παιχνίδι εκτός έδρας, ενώ η Μίλαν εκτός έδρας καμία φορά έχει προβλήματα. Επιπλέον, στην τρέχουσα σεζόν οι «ασπρόμαυροι» έχουν κερδίσει δύο φορές τους «ερυθρόμαυρους», οπότε άλλη μία νίκη των «ζέβρων» μάλλον δε θα εκπλήξει κανέναν. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτό το παιχνίδι είναι: η Γιουβέντους θα σκοράρει πρώτη με απόδοση 1,61.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *