The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γιουβέντους εναντίον Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Juventus-Manchester United-7.11

ΟΥΕΦΑ Τσάμπιονς Λιγκ – Φάση ομίλων – Όμιλος Η – 4 ημέρα αγωνιστικής από τις 6

Στάδιο Γιουβέντους

Τετάρτη, 7 Νοεμβρίου 2018, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Η Γιουβέντους Τορίνο θα αγωνιστεί την επόμενη Τετάρτη με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στον τέταρτο γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Την προηγούμενη αγωνιστική ημέρα αυτοί οι αντίπαλοι συναντήθηκαν μεταξύ τους, η Γιουβέντους κέρδισε την ελάχιστη νίκη επί των “διαβόλων” με σκορ 1:0. Οι φορείς στοιχημάτων πιστεύουν ότι στο επόμενο παιχνίδι η Γιουβέντους δεν θα έχει προβλήματα να κερδίσει τρεις βαθμούς και είναι πολύ πιθανό ότι έχουν δίκιο.

Τρεις νίκες

Μετά από την ισοπαλία με τη Τζένοα, η οποία έγινε στις 20 Οκτωβρίου, η Γιουβέντους έπαιξε τρεις αγώνες σε δύο τουρνουά και κέρδισε τρεις φορές. Πρώτα, εκτός έδρας οι «ζέβρες» νίκησαν τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1:0, μετά οι «λευκό-μαύροι» ήταν ισχυρότεροι από την Έμπολι και Κάλιαρι στη Σέριε Α’ Ιταλίας. Ως αποτέλεσμα στο πρωτάθλημα της Ιταλίας η Γιουβέντους βρίσκεται στην πρώτη θέση, έχοντας πριν τον κοντινότερο διώκτη έξι βαθμούς χάντικαπ. Η Γιούβε δεν έχει καν ανταγωνιστές στο Τσάμπιονς Λιγκ, νίκη την Τετάρτη θα εξασφαλίσει στους Τορίνιους όχι απλώς πρόκριση στα πλέι-οφ, αλλά την πρώτη θέση στον όμιλο.

Δίνονται δύσκολα οι βαθμοί

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κέρδισε δύο συνεχόμενους αγώνες στην Πρέμιερ Λιγκ, και τους δύο με τον ίδιο σκορ 2:1. Αξίζει όμως να δοθεί προσοχή στο γεγονός ότι οι βαθμοί δίδονται με μεγάλη δυσκολία στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Πρώτα, η Έβερτον ήταν κοντά στο να ισοφαρίσει στον αγώνα στο Old Trafford, και μετά, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κέρδισε τρεις βαθμούς στην Μπόρνμουθ στο τέλος του αγώνα.

Πρόβλεψη

Η Γιουβέντους αυτή τη στιγμή φαίνεται ισχυρότερη από τον ομόλογό της, που επιβεβαίωσε το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα μεταξύ αυτών των αντιπάλων. Η Γιουβέντους φαίνεται πολύ ισχυρή, ειδικά όταν πρόκειται για αγώνες που λαμβάνουν χώρα στο Allianz Stadium. Με δεδομένο αυτό, στην επερχόμενη συνάντηση το καλύτερο στοίχημα μοιάζει να είναι νίκη της γηπεδούχου ομάδας. Η  δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση: νίκη της Γιουβέντους με απόδοση 1,60.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *